Naar inhoudNaar navigatie

Nieuws

 1. MDH gesloten kerstvakantie

  MDH Uitgeverij gesloten tijdens feestdagen

  MDH Uitgeverij heeft een prachtig jaar 2018 achter de rug. Het is voor onze medewerkers tijd om heerlijk van de feestdagen te genieten. MDH Uitgeverij is daarom vanaf vrijdag 21 december 2018 (16.30 uur) tot woensdag 2 januari 2019 gesloten.

  Lees meer
 2. Sportfondsen en MDH Uitgeverij lachen3

  MDH Uitgeverij verlengt samenwerking met Sportfondsen Nederland

  MDH Uitgeverij en Sportfondsen hebben de lopende samenwerking verlengd en geïntensiveerd. Het contract is opgewaardeerd en loopt nu nog drie jaar door.

  Lees meer
 3. MDH WinterFit

  WinterFit-weken bij MDH Uitgeverij

  De medewerkers van MDH Uitgeverij gaan fit de winter in. Na het succesvolle sportprogramma in het voorjaar, aangevoerd door de Gelderse Sport Federatie, krijgt iedereen de ruimte om ook in de MDH WinterFit-weken weer volop te sporten.

  Lees meer
 4. Sportfondsen Rotterdam MDH

  MDH Uitgeverij slaat handen ineen met Zwembad van het Jaar

  MDH Uitgeverij en Sportfondsen Rotterdam gaan samenwerken. In totaal zijn er vier zwembaden verbonden aan deze organisatie, waaronder zelfs het Zwembad van het Jaar 2018 en de runner-up in de verkiezing.

  Lees meer
 5. VTK 3 MILJOEN

  Vrijetijdkrant doorbreekt grens van 3 miljoen met 5 nieuwe edities

  Een dagje uit, maar wat gaan we doen? Vrijetijdkrant is hét antwoord op jouw vraag en dat hebben veel regio’s al ervaren. Achter de schermen zijn we druk bezig met hele leuke vervolgstappen. Het resultaat?

  Lees meer
 6. Nationale Sportweek MDH

  Nationale Sportweek van start met zevental MDH-publicaties

  De Nationale Sportweek is een bijzonder initiatief van NOC*NSF om iedereen in Nederland aan het sporten te krijgen. En daaraan hoopt MDH Uitgeverij een bijdrage te leven, in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie.

  Lees meer