Naar inhoudNaar navigatie

Nieuws

 1. Nationale Sportweek MDH

  Nationale Sportweek van start met zevental MDH-publicaties

  De Nationale Sportweek is een bijzonder initiatief van NOC*NSF om iedereen in Nederland aan het sporten te krijgen. En daaraan hoopt MDH Uitgeverij een bijdrage te leven, in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie.

  Lees meer
 2. Bedrijfsuitje MDH 2018

  Bedrijfsuitje in Zandvoort aan Zee (video)

  De medewerkers van MDH Uitgeverij zijn afgelopen vrijdag afgereisd naar Zandvoort aan Zee voor het jaarlijkse bedrijfsuitje. Het was genieten geblazen!

  Lees meer
 3. MDH presentatiekrant Heracles

  Heracles en MDH breiden samenwerking uit met presentatiekrant

  Het nieuwe voetbalseizoen is van start gegaan. Dat betekent dat MDH Uitgeverij zich in het zweet werkt om alle officiële presentatiekranten te voltooien. Ook Heracles Almelo kiest voor ons!

  Lees meer
 4. MDH vacature afbeelding senior verkoper

  Vacature Senior Verkoper

  Ben jij op zoek naar een flexibele salesfunctie? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! MDH Uitgeverij zoekt een Senior Verkoper, die zich perfect kan verplaatsen in (potentiële) klanten.

  Lees meer
 5. Brabant Stoet MDH hoofd

  Cultuurfestival Brabant Stoet krijgt fonkelnieuwe presentatiekrant

  Welke culturele activiteiten maken Brabant zo bijzonder? Alle antwoorden op deze vraag kunnen in september aansluiten bij Brabant Stoet. En MDH Uitgeverij mag de presentatiekrant van dit bijzondere cultuurfestival verzorgen.

  Lees meer
 6. Vrijetijdkranten nieuw formaat

  Nieuw jasje voor Vrijetijdkrant: magazineformaat

  Vrijetijdkrant is een begrip in veel regio's in Nederland. We zijn stevig aan het groeien en steken de Vrijetijdkranten in een nieuw jasje. Letterlijk. We switchen van tabloidformaat naar magazineformaat!

  Lees meer