Naar inhoudNaar navigatie

Nieuws

 1. Sportfondsen Rotterdam MDH

  MDH Uitgeverij slaat handen ineen met Zwembad van het Jaar

  MDH Uitgeverij en Sportfondsen Rotterdam gaan samenwerken. In totaal zijn er vier zwembaden verbonden aan deze organisatie, waaronder zelfs het Zwembad van het Jaar 2018 en de runner-up in de verkiezing.

  Lees meer
 2. VTK 3 MILJOEN

  Vrijetijdkrant doorbreekt grens van 3 miljoen met 5 nieuwe edities

  Een dagje uit, maar wat gaan we doen? Vrijetijdkrant is hét antwoord op jouw vraag en dat hebben veel regio’s al ervaren. Achter de schermen zijn we druk bezig met hele leuke vervolgstappen. Het resultaat?

  Lees meer
 3. Nationale Sportweek MDH

  Nationale Sportweek van start met zevental MDH-publicaties

  De Nationale Sportweek is een bijzonder initiatief van NOC*NSF om iedereen in Nederland aan het sporten te krijgen. En daaraan hoopt MDH Uitgeverij een bijdrage te leven, in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie.

  Lees meer
 4. Bedrijfsuitje MDH 2018

  Bedrijfsuitje in Zandvoort aan Zee (video)

  De medewerkers van MDH Uitgeverij zijn afgelopen vrijdag afgereisd naar Zandvoort aan Zee voor het jaarlijkse bedrijfsuitje. Het was genieten geblazen!

  Lees meer
 5. MDH presentatiekrant Heracles

  Heracles en MDH breiden samenwerking uit met presentatiekrant

  Het nieuwe voetbalseizoen is van start gegaan. Dat betekent dat MDH Uitgeverij zich in het zweet werkt om alle officiële presentatiekranten te voltooien. Ook Heracles Almelo kiest voor ons!

  Lees meer
 6. MDH vacature afbeelding senior verkoper

  Vacature Senior Verkoper

  Ben jij op zoek naar een flexibele salesfunctie? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! MDH Uitgeverij zoekt een Senior Verkoper, die zich perfect kan verplaatsen in (potentiële) klanten.

  Lees meer