Naar inhoudNaar navigatie

Nieuws

 1. Brigitte VTK bij MDH

  Een nieuwe lente, een nieuwe Vrijetijdkrant!

  Het is weer lente! Een ideaal moment om onze Vrijetijdkranten door te spitten, want daarin zijn alle activiteiten en evenementen uit jouw regio terug te vinden...

  Lees meer
 2. Kranten voetbalclubs voorpagina

  Reden tot juichen bij 'onze' voetbalclubs

  In Heerenveen, Doetinchem en Arnhem hebben de voetballiefhebbers weer reden tot juichen… De Huis-aan-Huis-kranten van sc Heerenveen, De Graafschap en Vitesse zijn namelijk op de deurmat gevallen. Leesvoer voor iedere supporter.

  Lees meer
 3. MDH verkopers gezocht sheet 1

  Verkoopspierballen trainen? Kom bij ons werken!

  Heb je onze commercial voorbij zien komen? Speciaal voor onze narrowcasting-locatie bij AeroFitt hebben we een korte, maar natuurlijk krachtige reclamespot gemaakt voor onze verkopersvacature. Wij zijn nog op zoek als je dit leest!

  Lees meer
 4. Laco Sportcentrum Oude Ijsselstreek

  Vijf Laco-accommodaties duiken in het diepe met MDH

  MDH Uitgeverij is samen met vijf sport-/vrijetijdsaccommodaties van Laco in het diepe gedoken. In januari 2018 sloten wederom twee Laco-vestigingen zich bij MDH aan voor het uitgeven van presentatiekranten.

  Lees meer
 5. MDH pand

  Vrolijke groei met nieuwe werknemers en ruimte voor meer

  MDH Uitgeverij is flink gegroeid in de voorbije jaren en groeit vrolijk door. Dat blijkt, want we mogen constant nieuwe collega’s verwelkomen.

  Lees meer
 6. Portal MDH

  Flinke stap vooruit door nieuw MDH-advertentieportal

  MDH Uitgeverij heeft enkele prachtige stappen voorwaarts gemaakt, in een zet! Maandag hebben wij ons nieuwe order- en advertentiesysteem gelanceerd en daar zijn we superblij mee.

  Lees meer