Naar inhoudNaar navigatie

Nieuws

 1. MDH Bootcampers 800

  Wij zijn volop in beweging (letterlijk)!

  De woensdagochtend beginnen met tennissen? Dat kan bij MDH Uitgeverij! In het kader van ons vitaliteitsprogramma mogen alle MDH-medewerkers elke week een sport uitzoeken die zij onder werktijd beoefenen.

  Lees meer
 2. MDH verlengt bij Heracles 1

  MDH Uitgeverij geeft stevige upgrade aan sponsorschap Heracles

  Het gaat erg goed met MDH Uitgeverij en daar zijn we heel blij mee. Onlangs heeft directeur-eigenaar Paul Milder het bestaande driejarige sponsorschap bij Heracles Almelo flink opgewaardeerd. MDH Uitgeverij is niet langer Subsponsor, maar Cosponsor.

  Lees meer
 3. MDH verlengt bij De Graafschap

  MDH Uitgeverij verlengt partnership bij De Graafschap

  De Graafschap gaat de Eredivisie in! En dat gebeurt natuurlijk niet zonder MDH Uitgeverij. We zijn erg trots dat we ook dit jaar ons partnership met de Superboeren hebben opengebroken en verlengd met een extra seizoen: tot medio 2021!

  Lees meer
 4. Eddy zwembaden MDH hoofdfoto

  We zwemmen in de kranten op kantoor

  De zomer is in aantocht! De zwembroek en bikini kunnen bijna weer uit de kast en het staat als een paal boven water dat het dan geweldig vertoeven is bij buitenbaden. En veel van die zwembaden maken gebruik van onze kranten als 'springplank'!

  Lees meer
 5. Oranje en Koningsdag

  Oranje boven bij MDH Uitgeverij

  Hopelijk heb je vorige week volop genoten van Koningsdag en afgelopen weekend van Bevrijdingsdag; wij hebben dat zeker gedaan! We mochten 15 edities van Oranjekranten/-gidsen uitgeven door heel Nederland. Oranje boven!

  Lees meer
 6. BHV MDH Uitgeverij 1200

  BHV'ers helpen MDH Uitgeverij en hun collega's

  MDH Uitgeverij is er trots op dat vijf van onze hardwerkende toppers hun BHV-diploma/-certificaat (weer) hebben behaald. Onze bedrijfshulpverleners Sigrid, Heidi, Freek, Brigitte en Walter zijn daarom in het zonnetje gezet.

  Lees meer