Naar inhoudNaar navigatie

Betrokkenheid

Bijdrage aan samenleving

MDH Uitgeverij staat midden in de maatschappij. Wij zijn ons er van bewust dat een uitgeverij op een positieve manier kan bijdragen aan de samenleving.

Goede doelen

Al jaren bieden wij goede doelen de gelegenheid kosteloos te adverteren. Zo bieden wij ruimte aan diverse media-uitingen voor stichtingen en (charitatieve) organisaties als Stichting Doe Een Wens Nederland, Stichting Aap, Stichting de Opkikker, UAF Vluchtelingen, het Ronald McDonald Kinderfonds, Het Oogfonds, Stichting Voetbalmatties en vele anderen.

Plaats bieden aan en ontwikkeling van jong talent

MDH Uitgeverij is lid van VNO-NCW Achterhoek. Samen met andere ondernemers werken wij via deze organisatie mee aan het verbeteren van de afstemming tussen onderwijs en de arbeidsmarkt in de Achterhoek. In praktische zin geven wij deze verbetering gestalte door middel van het structureel plaats bieden aan stagiair(e)s, met name in de functie van dtp'er of administratief medewerker.

Culturele en sportieve verbondenheid

Op cultureel vlak is MDH Uitgeverij actief als sponsor van de Achterhoek Spektakeltoer en zijn er diverse samenwerkingsverbanden met lokale VVV's en diverse schouwburgen en theaters. Op sportief vlak is MDH official sponsor van De Graafschap en partner van Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, N.E.C. Nijmegen, FC Utrecht en Vitesse. Voor het A1 elftal van het Doetinchemse DZC'68 treedt ons zusterbedrijf DrukwerkConccurent op als shirtsponsor.