Naar inhoudNaar navigatie

Traffic

De afdeling Traffic is dé schakel tussen u en de afdelingen Verkoop en Vormgeving. Onze proactieve medewerkers zijn zeer servicegericht en staan voor kwaliteit. Ze onderhouden o.a. het contact met u als adverteerder om het traject van A tot Z netjes en transparant te laten verlopen. Van aanlevering van advertentiemateriaal tot het daadwerkelijk drukken van de bewuste uitgave.

Volledig uitbesteden

U kunt dus met een gerust hart uw opdracht bij ons neerleggen zonder dat het afleid van uw eigen werkzaamheden. Van onze collega's van het secretariaat ontvangt u, voorafgaand aan verspreiding van de krant, netjes een e-factuur samen met een digitaal bewijsexemplaar van de bewuste uitgave. Op verzoek kunnen wij u een geprint bewijsexemplaar per post toesturen. MDH Uitgeverij regelt alles van A tot Z. Een echte one-stop-shopping partner!

Heeft u een klacht?

Wij streven altijd naar een foutloze uitgave. Mocht u desondanks een klacht, opmerking of suggestie hebben voorafgaand aan of naar aanleiding van uw advertentieplaatsing, dan kunt u het beste direct contact opnemen met uw account manager.

Vragen over uw factuur?

Mocht u vragen hebben over uw factuur dan kunt u het best contact opnemen met Ellen Venhorst of Petra Tiemessen van het secretariaat.

Bereikbaarheid

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur (wij pauzeren van 12.30 tot 13.00 uur). Het algemeen telefoonnummer is 0314-361130.