Naar inhoudNaar navigatie

Uw eigen uitgave

Bereik vergroten

Bezoekers informeren over uw evenement? Meer binding en bereik van kijkers en luisteraars voor uw omroep? Of meer bezoekers voor uw zwembad? Het uitgeven van een eigen krant kan wonderen doen.

Eigen krant uitgeven

Een van de kernactiviteiten van MDH Uitgeverij is het gratis vormgeven, drukken en verspreiden van huis-aan-huis kranten voor onze opdrachtgevers. U levert ons de content aan, dat wil zeggen de teksten en het bijbehorend beeldmateriaal. Vervolgens gaan onze verkopers aan de slag om advertentieruimten in uw uitgave te verkopen.

Vormgeven eigen krant

Ondertussen is de afdeling vormgeving druk bezig met de opmaak van uw uitgave, wordt de drukkerij ingeschakeld en de verspreiding ingepland. De gegenereerde reclamegelden zorgen ervoor dat wij uw uitgave kostenneutraal kunnen uitgeven.

Specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in uitgaven voor o.a. radio- en tv-omroepen, sportverenigingen, culturele festivals, etc en staan altijd open voor nieuwe, potentiële opdrachtgevers! Heeft u interesse in het gezamenlijk uitgeven van een krant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per e-mail of bel (0314) 36 11 30.

Kranten