fbpx
MDH Uitgeverij

Sales vacatures bij MDH Uitgeverij

Knaken scoren? Kom dan werken bij MDH Uitgeverij. Voor zowel onze vestiging in Doetinchem als in Nijmegen zijn we op zoek naar echte sales toppers die ons team komen versterken. Het maakt niet uit of je een ervaren salestijger bent of nog een junior, bij MDH ben je van harte welkom.

Dus ben jij op zoek naar een salesfunctie in Doetinchem of in Nijmegen?
Bekijk dan snel onze sales vacatures en solliciteer direct!

Werken bij MDH Uitgeverij

Wij kunnen jou natuurlijk diverse redenen geven waarom je zou moeten solliciteren bij MDH. Veel liever hebben we dat je daar zelf achter komt. Maar bij MDH doen we het graag net even anders. Daarom vroegen wij onze collega’s wanneer je juist NIET moet solliciteren bij MDH.

Nieuwsgierig? Bekijk dan snel het onderstaande filmpje.

MDH Uitgeverij in het kort

  • Dienstenpakket met kranten, televisie- en radiocommercials, LED walls, digitale LED reclamemast en banners voor websites;
  • Mediapartner van De Graafschap, Vitesse, Heracles Almelo, N.E.C. Nijmegen, sc Heerenveen en Go Ahead Eagles;
  • Samenwerking met radio- & televisie-omroepen, evenementen, schouwburgen & theaters en zwembaden;
  • Vrijetijdkrant is ook een belangrijke pijler binnen MDH Uitgeverij, met een jaarlijkse oplage van ruim 3.000.000!

Sales vacatures bij MDH Uitgeverij

Voor zowel onze vestiging in Doetinchem als in Nijmegen zijn wij op zoek naar telefonische verkopers (binnendienst). Bekijk hieronder de volledige vacatures.

Telefonische verkoper (binnendienst) Doetinchem

Als je op zoek bent naar een flexibele salesfunctie in Doetinchem dan hebben wij de perfecte baan voor jou! MDH Uitgeverij is op zoek naar een telefonische verkoper die zich perfect kan verplaatsen in (potentiële) klanten. Heb je daarnaast interesse in uiteenlopende media-uitingen, lees dan snel verder…

Telefonische verkoper (binnendienst) Nijmegen

Ben je op zoek naar een salesfunctie in Nijmegen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste telefonische verkopers voor onze nieuwe vestiging in Nijmegen. Lijkt het jou leuk om direct betrokken te zijn bij deze nieuwe stap in ons 25-jarig bestaan, lees dan snel verder.

Direct contact

U kunt direct contact met ons opnemen