fbpx
MDH Uitgeverij

Speciale Bevrijdingskrant uitgeven? (75 jaar)

Leven in goede gezondheid in combinatie met vrijheid is misschien wel het grootste goed dat bestaat. In 2020 is het precies 75 jaar geleden dat heel Nederland werd bevrijd. Een bijzonder moment, iets waar we de veteranen nu nog steeds dankbaar voor zijn. Daarom gaan wij graag samen met jou de uitdaging aan om al onze helden niet te vergeten.

Voorbeeld: Airborne Krant

MDH Uitgeverij geeft samen met stichting Airborne Feelings al jarenlang de officiële Airborne Krant uit. De krant valt op de deurmat in veel gemeenten rond Arnhem, waar in 1944 de operatie Market Garden plaatsvond. Door deze krant, met daarin niet alleen historische feiten maar ook evenementen en activiteiten die hieromtrent worden georganiseerd, houden we de herinnering levend.

Een digitale versie van één van de kranten is hier te bekijken:

https://issuu.com/mdhuitgeverij/docs/airborne_arnhem

Herinnering levend houden

Wil jij ook de herinnering levend houden en een speciale editie uitgeven voor het 75-jarig jubileum van de Bevrijding? Dan helpen wij daar graag bij. Want zeg nou zelf: wat is er mooier dan al deze helden eren met een Bevrijdingskrant in iedere gemeente? Je krijgt de vrijheid om zelf de inhoud van de Bevrijdingskrant te bepalen en kunt natuurlijk van onze expertise gebruikmaken.

Voordelen van MDH

  • Eigen redactie aanleveren (eventueel door journalist tegen vergoeding)
  • Ontwerp van krant desgewenst volledig door MDH (kosteloos)
  • Ervaring met uitgeven van soortgelijke kranten
  • Volledig kosteloze uitgave (geen druk- en verspreidkosten)

Voorbeeld: BevrijdingsCourant Beekdaelen

Sommige delen van Nederland werden al in een eerder stadium (lees: 1944) bevrijd. Daarom hebben we in 2019 de BevrijdingsCourant voor de gemeente Beekdaelen en omgeving gemaakt, die zeer goed werd ontvangen. De 12 krantenpagina’s zijn afwisselend gevuld met indrukwekkende verhalen uit het heden en verleden én betrokken ondernemers uit de regio.

Een digitale versie van de krant is hier te bekijken: 

Let op: jouw eigen uitgave is kosteloos (!)

MDH kan jouw Bevrijdingskrant kosteloos uitgeven door adverteerders te verbinden aan deze uitgaven, waarvoor wij de acquisitie verzorgen. Heb je interesse in een kosteloze uitgave? Dan nodigen wij je uit om snel contact met ons op te nemen…

Lest we forget – Opdat we niet vergeten

Bevrijdingskrant aanvraag / meer info

Aanvraag voor een eigen uitgave / meer informatie Bevrijdingskrant

Direct contact

U kunt direct contact met ons opnemen