fbpx
MDH Uitgeverij

Outdoor LED reclamemast A18

Opvallen met snelwegreclame? MDH On Screen, dochteronderneming van MDH Uitgeverij, maakt het mogelijk. Direct gelegen aan de A18 op het bedrijvenpark nabij Wehl staat de digitale LED reclamemast van MDH On Screen. Door hierop jouw reclameboodschap te tonen kom je dagelijks bij tienduizenden passanten in beeld.

1,8 miljoen passanten per maand

De A18 is het drukste verkeerspunt van de Achterhoek. Elke werkdag passeren gemiddeld 59.000 personen de digitale reclamemast van MDH On Screen. Per maand loopt het bereik zelfs op tot maar liefst 1.800.000 miljoen passanten! Doordat de reclamemast dicht langs de snelweg staat, is deze vanuit beide rijrichtingen goed te zien. Adverteren op de digitale reclamemast langs de A18 is dan ook dé manier om meer naamsbekendheid te werven en mag zeker niet ontbreken in je mediamix.

Uitvoering

De digitale LED reclamemast is 16 meter hoog en is aan twee zijden voorzien van een digitaal LED scherm. Ieder scherm heeft een oppervlakte van maar liefst 50 m2! Dankzij de digitale LED schermen is het adverteren op de reclamemast van MDH On Screen erg flexibel. Er kan snel geschakeld worden in zowel zendtijden als advertenties dus je zit niet ‘vast’ aan een bepaalde periode. De omloopsnelheid van de advertenties op de reclamemast is 6 seconden.

Snelwegreclame iets voor jou?

Ben je benieuwd wat de inzet van snelwegreclame voor jou kan betekenen?
Onze collega’s van MDH On Screen denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Bekijk hier de website van MDH On Screen >>>

Voor meer informatie kun je ook direct contact opnemen via info@mdhonscreen.nl of via 0314 – 36 11 30.
Natuurlijk kun je ook het onderstaande contactformulier invullen en dan nemen wij contact met jou op.


Contactformulier digitale LED reclamemast A18

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug naar overzicht