fbpx
MDH Uitgeverij

Outdoor LED reclamemast A18

De A18 is het drukste verkeerspunt van Oost-Nederland. Dagelijks passeren tienduizenden passanten dit punt. Het is dan ook de perfecte locatie voor onze outdoor LED reclamemast. Deze staat letterlijk in het hart van de streek.

Drukste verkeerspunt in de Achterhoek

De outdoor LED reclamemast is vanuit beide rijrichtingen goed te zien. Elke werkdag passeren gemiddeld 59.000 personen de ”Poort van de Achterhoek”. Per maand loopt het bereik op tot maar liefst 1.800.000 passanten! De zichtlocatie is hierdoor uitermate geschikt voor bedrijven en evenementen.

Uitvoering outdoor LED reclamemast

De outdoor LED reclamemast aan de A18 is 16 meter hoog en is aan twee zijden voorzien van een digitaal LED scherm van 8 bij 6 meter (50m2). Het adverteren op deze digitale LED schermen is erg flexibel, er kan snel geschakeld worden in zowel advertenties als zendtijden. De advertenties die worden vertoond op de outdoor LED reclamemast rouleren om de 6 seconden.

Adverteren op de outdoor LED reclamemast?

Door jouw advertentie te tonen op de outdoor LED reclamemast aan de A18 ben je groots zichtbaar! Tienduizenden passanten komen op deze manier met jouw bedrijf, product, dienst of evenement in contact. Het is dé manier om extra naamsbekendheid te verwerven.

MDH On Screen

De exploitatie van de outdoor LED reclamemast wordt verzorgd door MDH On Screen, een dochteronderneming van MDH Uitgeverij.

Wil je meer informatie over de reclamemast? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van adverteren op de reclamemast? Bekijk de website van MDH On Screen of vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op.


Contact - Outdoor LED reclamemast A18

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug naar overzicht