fbpx
MDH Uitgeverij

Vrijetijdkrant

Vrijetijdkrant is een eigen uitgave van MDH Uitgeverij en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in een groot deel van Nederland. Het is een echte krant om te bewaren, op magazineformaat!

Per regio een Vrijetijdagenda

De Vrijetijdkranten worden per regio uitgegeven en bevat voor een half jaar lang alle evenementen en uitjes in die regio. Elke editie heeft dan ook zijn eigen lokale evenementen, met een eigen uitgebreide en handig uitneembare Vrijetijdagenda.

Tweemaal per jaar

Naast de evenementen en uitjes staan er leuke weetjes, verhalen en een complete puzzelpagina in de krant. Uw vrije tijd is nog nooit zo leuk geweest. Inmiddels zijn de Vrijetijdkranten in veel grote regio’s te vinden, in zowel een voor- als najaarsedtitie. In totaal had de Vrijetijdkrant in 2018 een oplage van ruim 3 miljoen!

Vrijetijdkrant heeft ook een eigen website:  www.vrijetijdkrant.nl. U kunt hier de complete vrijetijdagenda’s vinden en uw ervaring(en) van een evenement of uitje met ons delen, al dan niet via Facebook, Twitter of YouTube!


Aanmelden evenementen

Als organisator kunt u via onze site snel, gratis en eenvoudig een evenement of activiteit toevoegen en zo kenbaar maken aan een groot publiek.

Evenementen worden, onder voorbehoud, opgenomen in de krant.

Adverteren Vrijetijdkrant

Interesse om te adverteren in de Vrijetijdkrant (print of online)? Neem dan contact op met Brigitte van Londen op 0314-801111 of per mail, via brigitte@mdh-uitgeverij.nl

Direct contact

U kunt direct contact met ons opnemen