fbpx
MDH Uitgeverij

Vrijetijdkrant

De Vrijetijdkrant is een eigen uitgave van MDH Uitgeverij en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in een groot deel van Nederland. Het is een echte krant om te bewaren, op magazineformaat! In de Vrijetijdkrant staan verschillende evenementen en uitjes in de regio uitgelicht.

Per regio een Vrijetijdagenda

De Vrijetijdkranten worden per regio uitgegeven en de Vrijetijdkrant bevat voor een half jaar lang alle evenementen en uitjes in die regio. Elke editie heeft dan ook zijn eigen lokale evenementen, met een uitgebreide en handig uitneembare Vrijetijdagenda.

Tweemaal per jaar

Naast de evenementen en uitjes staan er leuke weetjes, verhalen en een complete puzzelpagina in de krant. Jouw vrije tijd is nog nooit zo leuk geweest. Inmiddels zijn de Vrijetijdkranten in veel grote regio’s te vinden, in zowel een voor- als najaarseditie. In totaal had de Vrijetijdkrant in 2020 een oplage van ruim 3 miljoen!

Vrijetijdkrant heeft ook een eigen website:  www.vrijetijdkrant.nl. Je vindt daar een overzicht van de complete vrijetijdagenda’s. Je kunt hier ook je ervaring(en) van een evenement of uitje met ons delen, al dan niet via Facebook, Instagram of Twitter!


Evenement(en) aanmelden

Als organisator kun je via onze site makkelijk, snel, en gratis een evenement of activiteit toevoegen en zo kenbaar maken aan een groot publiek.

Evenementen worden, onder voorbehoud, opgenomen in de krant.

Adverteren in de Vrijetijdkrant

Interesse om te adverteren in de Vrijetijdkrant (print of online)? Dan staan wij u graag te woord op 0314-361130 of via info@mdh-uitgeverij.nl.

Direct contact

U kunt direct contact met ons opnemen