fbpx
MDH Uitgeverij

Radiocommercials

Heb je weleens radiocommercials horen galmen door een sportstadion? Dan is er een kans dat deze uitingen door MDH Uitgeverij worden verzorgd. In diverse bekende voetbalstadions zorgen we namelijk voor de reclames die voorafgaand aan, in de rust en na wedstrijden veelvuldig te horen zijn.

Laat je horen!

Audio is één van de oudste reclamevormen en blijft steengoed hangen bij luisteraars. MDH Uitgeverij heeft zich dan ook toegelegd op deze vorm van communicatie. Niet alleen kunnen wij de commercial op de gewenste locatie laten horen; we kunnen namelijk ook helpen bij het vervaardigen van de radiospot met de gewenste stemacteur(s) en jingle(s).

Op deze locaties bieden we radiocommercials aan:

  • Stadion De Vijverberg (De Graafschap)
  • Polman Stadion (Heracles Almelo)
  • De Adelaarshorst (Go Ahead Eagles)

Grote groep potentiële klanten

De radiocommercials die wij aanbieden hebben een duur van 15 seconden en zijn binnen het stadion via de gehele geluidsinstallatie te horen. Door de grote, vaste groep bezoekers van de voetbalclubs hierboven, is een groot bereik gegarandeerd. Dit varieert van 8.000 – 12.000 potentiële klanten die bij elke thuiswedstrijd jouw audioboodschap beluisteren.

Zendtijd kopen

Ben je geïnteresseerd in reclame op één van deze locaties of heb je zelf een mooie locatie voor onze radiocommercials? Neem dan vrijblijvend contact op met Sander van de Seijp via 0314 – 375 883.


Terug naar overzicht

Direct contact

U kunt direct contact met ons opnemen