fbpx
MDH Uitgeverij

LED walls

Groots zichtbaar zijn op evenementen? Door jouw commercial te tonen op imposante LED Walls is elke boodschap gegarandeerd van een megabereik. In samenwerking met onze partners bieden wij de kans om onder meer op het Stadsfeest Doetinchem (circa 70.000 – 90.000 bezoekers) zichtbaar te zijn.

3.20 x 1.92 meter

Commercials worden getoond op diverse grote LED Walls van 3.20 x 1.92 meter, in talloze heldere kleurenleds. De kleuren knallen er zowel overdags als ‘s avonds écht uit. Het is niet voor niks dat dergelijke schermen vaak worden ingezet voor crowd control, waarmee evenementen of activiteiten in goede banen worden geleid.

Van crowd control naar grote bedrijven

Daarnaast is alle belangrijke informatie, bijvoorbeeld de programmering, terug te zien op de LED Walls. Belangrijker nog: jouw boodschap wordt op megaformaat via een speciaal gemaakte commercial getoond aan alle aanwezigen. Grote bedrijven en ook merken, bijvoorbeeld (fris)drankmerken, maken dankbaar gebruik van deze vorm van adverteren.

Exclusieve commercials

Doordat de LED Walls ook worden ingezet voor andere doeleinden, is er vaak beperkt ruimte beschikbaar voor commercials. Dit werkt versterkend voor de bedrijven die wél megagroot langskomen op de walls, aangezien deze commercials meer opvallen en een exclusief imago krijgen.

Locatie

  • Stadsfeest Doetinchem (70.000 – 90.000 bezoekers)

Commercial tonen?

Ben je geïnteresseerd in reclame op één van deze LED Walls of heb je zelf een mooie locatie voor onze LED Walls? Neem dan vrijblijvend contact op met Sander van de Seijp via 0314 – 375 883.

Terug naar overzicht

Direct contact

U kunt direct contact met ons opnemen