fbpx
MDH Uitgeverij

Interne TV circuits

Een mooie manier van adverteren op bijzondere locaties: Interne TV circuits. MDH Uitgeverij werkt samen met vele mooie partijen, waarvoor het interne TV circuit wordt beheerd. Op deze schermen is informatie van deze partijen zichtbaar, maar is ook ruimte voor commercials van onze adverteerders.

De kracht van Interne TV circuits

De juiste boodschap, op het juiste moment en voor de juiste doelgroep uitzenden op grote tv-schermen. Dat houdt het gebruik van Interne TV circuits in. De grote kracht van deze manier van adverteren, ook wel narrowcasting genoemd, is dat de commercial een zeer gericht publiek bereikt. Zo kunt u op een visuele manier bijvoorbeeld uw doelgroep benaderen of bedienen met interessante content.

Commercial op grote schermen

MDH Uitgeverij verzorgt narrowcasting-uitzendingen op diverse locaties. Onze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd en gericht op verschillende doelgroepen. Uw boodschap wordt door een groot aantal bezoekers waargenomen en springt zonder twijfel in het oog. We hebben namelijk grote Philips-schermen geplaatst om uw commercials meermaals per uur te tonen.

Voorbeeld van het Interne TV circuit bij onze opdrachtgever Aerofitt

Alle soorten content

De content die op de schermen getoond wordt, is op elk gewenst moment aan te passen. Zo blijft de boodschap actueel en aantrekkelijk voor het publiek. Het is daarnaast mogelijk om het geheel te verrijken met op maat gemaakte weersvoorspellingen, het laatste nieuws, video’s of andere soorten.

Op deze bijzondere locaties biedt MDH Uitgeverij narrowcasting aan:

  • De Graafschap (Business Club – 14 schermen)
  • De Graafschap (Supporterskantine – 8 schermen)
  • Vitesse (Business Club – 52 schermen)
  • Go Ahead Eagles (Business Club – 24 schermen)
  • Heracles Almelo (Business Club – 40 schermen)
  • Shell Tatelaar Zevenaar (Tankstation – 2 schermen)
  • Aerofitt (Meerdere Sportscholen – 8 schermen in totaal)
  • Stadsfeest Doetinchem (3 mega LED Walls)
  • Shell Fransen Arnhem (Servicestation – 5.000 bezoekers p/week)

Zendtijd kopen

Bent u geïnteresseerd in reclame op één van deze locaties of heeft u zelf een mooie locatie voor onze narrowcasting-diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met Sander van de Seijp. Telefoonnummer: 0314 – 375 883

Let wel: op onze locaties zijn veel advertentieposities al vergeven.

Terug naar overzicht

Direct contact

U kunt direct contact met ons opnemen