fbpx
MDH Uitgeverij

Maak kennis met ons bedrijf

MDH Uitgeverij werkt al bijna 30 jaar lang als mediapartner voor talloze toonaangevende organisaties. MDH begon als krantenuitgeverij en is na verloop van tijd uitgegroeid tot een waar mediabedrijf. Inmiddels verzorgen wij ook interne tv-commercials op verrassende locaties, websitebanners op goedbezochte sites en radiocommercials in diverse voetbalstadions.

Stevig op de kaart

Met meer dan 75 medewerkers en de natuurlijke groei die het bedrijf doormaakt, kunnen we met trots zeggen dat MDH stevig op de kaart staat. Dat komt niet in de laatste plaats door onze samenwerking met tientallen mooie opdrachtgevers. MDH is o.a. werkzaam voor meerdere theaters en is mediapartner van betaald voetbalclubs als De Graafschap, Vitesse, N.E.C. Nijmegen, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en PEC Zwolle. Ook circa 40 sport- en zwemaccommodaties van Sportfondsen Nederland behoren tot de opdrachtgevers.

Voor diverse toonaangevende festiviteiten en jaarlijks terugkerende evenementen, zoals Koningsdag, Straattheaterfestivals en Stads- en Dorpsfeesten, werken wij al jaren met veel plezier.

Drie locaties

Sinds de zomer van 2023 werkt MDH Uitgeverij vanaf drie locaties. Niet alleen vanuit Doetinchem, waar het hoofdkantoor al sinds de oprichting is gevestigd, maar ook vanuit Nijmegen en Deventer wordt hard gewerkt.

  • Doetinchem: Informaticaweg 2
  • Nijmegen: Kerkenbos 1063K
  • Deventer: Achter de Muren Zandpoort 6

Volop in beweging

Voor ruim 30.000 relaties verzorgt MDH reclame-uitingen. We zijn dus volop in beweging – en niet alleen figuurlijk. We gaan graag sporten met onze gewaardeerde medewerkers en faciliteren daarin door leuke sportactiviteiten aan te bieden. Daarnaast vind je op de bovenste verdieping van ons pand een ware ‘verkoopgym’, waar collega’s interne verkooptrainingen volgen. Een ideaal opleidingscentrum.

Een deel van het team van MDH Uitgeverij in Doetinchem (2022)

Vooruitstrevend team

Ons team staat open voor vernieuwing en volgt dan ook met grote interesse de laatste ontwikkelingen op het gebied van media-uitingen. Denk hierbij aan social media, interne TV circuits (narrowcasting) en bannering op websites. Ook andere vernieuwende samenwerkingen die leiden tot succes, zijn voor ons een uitdaging waar wij graag in duiken. Op die manier kunnen onze medewerkers het juiste media-advies blijven geven.

Team Nijmegen MDH Uitgeverij
Een deel van ons verkoopteam in Nijmegen (2022)

Kernactiviteiten

  • Kranten uitgeven
  • Interne TV circuits (narrowcasting)
  • Radiocommercials
  • Websitebanners

Eén van de kernactiviteiten van MDH is het gratis vormgeven, drukken en verspreiden van huis-aan-huis kranten. Door middel van het werven van adverteerders verzorgen wij deze publicaties, in de meeste gevallen, geheel gratis. Daarnaast hebben we een eigen uitgave: de Vrijetijdkrant. Jaarlijks bereiken we liefst 1.400.000 huishoudens met leuke content en allerlei uittips.

MDH Groep

De MDH Groep bestaat buiten de uitgeverij uit de volgende merken:

Direct contact

U kunt direct contact met ons opnemen