fbpx
MDH Uitgeverij

Websitebanners

MDH Uitgeverij is niet alleen offline actief met media-uitingen. Ook online maken we mooie stappen met websitebanners. Dat blijkt wel uit de samenwerking die we zijn aangegaan met Heracles Almelo en uit het feit dat onze eigen titel Vrijetijdkrant een veelbezochte site is voor alle komende evenementen.

Banner op site Heracles Almelo

Met meer dan 4 miljoen bezoekers per jaar is de site van Heracles Almelo een zeer interessant kanaal om op te adverteren. Veel bedrijven – al dan niet uit de regio Almelo – maken dankbaar gebruik van deze mogelijkheid. Het is de perfecte plek om een link naar je website te plaatsen.

Adverteren op Vrijetijdkrant.nl

Maandelijks is Vrijetijdkrant.nl goed voor tientallen duizenden zeer gerichte pageviews. De bezoekers hebben een duidelijk doel: evenementen in hun regio zoeken en vinden. Wij maken het daarom mogelijk om per regio te adverteren, zodat je weet dat het advertentiebudget ook daadwerkelijk op de juiste manier is ingezet.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in reclame op één van deze sites of heb je zelf een mooie website die je commercieel wilt inzetten? Informeer dan snel naar de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met Sander van de Seijp via 0314 – 375 883.

Terug naar overzicht

Direct contact

U kunt direct contact met ons opnemen