fbpx
MDH Uitgeverij

Outdoor LED reclamemast A18

De A18 is het drukste snelwegpunt voor Oost-Nederland en dan met name de Achterhoek. Het is dan ook de perfecte locatie voor onze outdoor LED reclamemast. Die staat letterlijk in het hart van de streek. Door jouw advertentie te tonen op de outdoor LED reclamemast ben je verzekerd van een megabereik.

Drukste verkeerspunt in de Achterhoek

De outdoor LED reclamemast is vanuit beide rijrichtingen goed te zien. Elke werkdag passeren gemiddeld 59.000 personen de ”Poort van de Achterhoek”. Per maand loopt het bereik op tot maar liefst 1.800.000 passanten. Daarmee is de zichtlocatie zeer geschikt voor bedrijven en evenementen.

Uitvoering

De reclamemast is 16 meter hoog en heeft aan twee zijden een digitaal LED scherm van 8 bij 6 meter (50m2). Dankzij deze digitale LED schermen is het adverteren op de reclamemast erg flexibel, want er kan snel geschakeld worden in zowel advertenties als zendtijden. Daarnaast is de reclamemast aan de A18 de meest duurzame reclamemast van Nederland. Dit dankzij de zeer unieke en duurzame LED-technologie die gebruikt wordt.

Adverteren op de outdoor LED reclamemast?

Adverteren op de outdoor LED reclamemast brengt grote voordelen met zich mee. Zo zijn jouw advertenties niet alleen bijzonder relevant, maar ook nog eens enorm goed zichtbaar. Daarnaast is het adverteren op een digitale LED reclamemast erg flexibel. Je zit niet meer ‘vast’ aan een periode, maar je kunt per dag(deel) adverteren.

Wil je weten of adverteren op de outdoor LED reclamemast voor jou optimaal werkt? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Contact - Outdoor LED reclamemast A18

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug naar overzicht