fbpx
MDH Uitgeverij

Digitale LED reclamemast

De A18 is het drukste snelwegpunt voor Oost-Nederland en dan met name de Achterhoek. Het is dan ook de perfecte locatie voor onze digitale LED reclamemast, die begin 2020 verrijst. Die komt letterlijk in het hart van de streek te staan. Door jouw advertentie te tonen op de digitale LED reclamemast ben je verzekerd van een megabereik.

Drukste verkeerspunt in de Achterhoek

De digitale LED reclamemast is vanuit beide rijrichtingen goed te zien. Elke werkdag passeren gemiddeld 59.000 personen de ”Poort van de Achterhoek”. Per maand loopt het bereik op tot maar liefst 1.800.000 passanten. Daarmee is de zichtlocatie zeer geschikt voor bedrijven en evenementen.

Specificaties

  • Formaat digitale LED reclamemast: 8 x 6 meter (circa 50 m2)
  • Totale hoogte mast: 16 meter
  • Type scherm: energiezuinig (meest energiezuinige type LED scherm van Nederland)

Adverteren op de digitale LED reclamemast?

Adverteren op de digitale LED reclamemast brengt grote voordelen met zich mee. Zo zijn je advertenties niet alleen bijzonder relevant, maar ook nog eens enorm goed zichtbaar. Daarnaast is het adverteren op een digitale LED reclamemast erg flexibel. Je zit niet meer ‘vast’ aan een periode, maar kun je per dag(deel) adverteren.

Wil je weten of adverteren op de digitale LED reclamemast voor jou optimaal werkt? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Adverteren digitale LED reclamemast

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug naar overzicht