fbpx
MDH Uitgeverij

Geschiedenis van MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij werkt al 25 jaar lang als mediapartner voor talloze toonaangevende organisaties.
Natuurlijk is dat ook ergens begonnen… Laat je meenemen in de geschiedenis van ons bedrijf!

Oprichting MDH

Met een startkapitaal van 1.500 gulden en met een oud fax- en telefoontoestel start huidige eigenaar Paul Milder... Lees meer

Oprichting MDH

Met een startkapitaal van 1.500 gulden en met een oud fax- en telefoontoestel start huidige eigenaar Paul Milder samen met een compagnon MDH Uitgeverij.

Aan de Keppelseweg in Doetinchem (achterzolder van Villa Lagekamp) wordt gewerkt aan de eerste opdracht… Een jubileumkrant voor de plaatselijke voetbalclub DZC’68.

dec 1994

MDH Uitgeverij groeit als kool

MDH groeit als kool en heeft nu al 8 verkopers in dienst. Vanwege gebrek aan ruimte op de... Lees meer

MDH Uitgeverij groeit als kool

MDH groeit als kool en heeft nu al 8 verkopers in dienst. Vanwege gebrek aan ruimte op de eerste locatie verhuist MDH Uitgeverij naar een nieuw pand.

Noodgedwongen, maar niet minder mooi! De ruimte boven het welbekende Doetinchemse restaurant Gringo’s is de nieuwe thuishaven.

apr 1995

De eerste jaren…

Met twee honden genaamd Loekie (Boxer) en Cheyenne (Leonberger) als interieur gaat het snel met MDH Uitgeverij. Al snel... Lees meer

De eerste jaren…

Met twee honden genaamd Loekie (Boxer) en Cheyenne (Leonberger) als interieur gaat het snel met MDH Uitgeverij. Al snel treden de nodige nieuwe verkopers in dienst, inclusief een vormgever.

De kranten worden opgemaakt middels het nodige knip- en plakwerk (met spuitlijm). Natuurlijk komt er een oude schrijfmachine aan te pas voor tekstuele content.

De platen gingen naar de lithograaf, die er printplaten van maakte om te kunnen drukken. En ja, dat moest allemaal per post of met de auto. De digitale wereld bestond toen nog niet!

sep 1996

Dat moet een maandag zijn!

Die maandagen, hè… Iedereen moest bijkomen van het weekend en de week begon daardoor vaak lekker om 13.00... Lees meer

Dat moet een maandag zijn!

Die maandagen, hè… Iedereen moest bijkomen van het weekend en de week begon daardoor vaak lekker om 13.00 uur. Toch werden targets verslonden.

Af en toe moest iedereen noodgedwongen ook op vrijdag wat later beginnen, als het de dag daarvoor iets te gezellig was geworden in de voetbalkantine. Ben Melgers was daar erg blij mee, want de nodige collega’s nuttigden daar hun eerste kop koffie van de dag.

okt 1997

Sloophamer & 5 jaar MDH

Pak die sloophamer er maar bij! We groeien weer eens uit ons jasje. De huidige ruimte boven Gringo’s... Lees meer

Sloophamer & 5 jaar MDH

Pak die sloophamer er maar bij! We groeien weer eens uit ons jasje. De huidige ruimte boven Gringo’s wordt flink uitgebreid. We slopen de muur tussen het huidige kantoor (appartement) en het naastgelegen appartement.

Eén groot kantoor voor MDH, dat van slaapkamers gezellige kantoorruimten maakt. Opvallend: het roken in deze ruimten is in die tijd nog niet verboden. Geregeld staat het dan ook blank van de rook!

In dit jaar laten de medewerkers een mooie muurschildering maken, ter ere van het vijfjarig bestaan.

jun 2000

Arnhem als tweede vestiging

MDH Uitgeverij opent een vestiging in Arnhem, in een pand aan de Pieter Callandweg. Ook daar maken onze... Lees meer

Arnhem als tweede vestiging

MDH Uitgeverij opent een vestiging in Arnhem, in een pand aan de Pieter Callandweg. Ook daar maken onze medewerkers de mooiste avonturen mee. Binnen no-time hebben we veel nieuwe collega’s, maar het is lastig om het kantoor vol te krijgen. MDH besluit daarom in 2008 om de twee vestigingen samen te voegen.

feb 2005

12,5 jaar!

Wat een topjaar! Een prachtig jubileum, want MDH Uitgeverij bestaat 12,5 jaar. Daarnaast werken we met alweer 25... Lees meer

12,5 jaar!

Wat een topjaar! Een prachtig jubileum, want MDH Uitgeverij bestaat 12,5 jaar. Daarnaast werken we met alweer 25 collega’s aan prachtige projecten en concepten.

jul 2006

Via kabels verbonden

Een deel van het team uit Arnhem verhuist ook naar de Grutstraat, zodat alle werknemers op dezelfde locatie... Lees meer

Via kabels verbonden

Een deel van het team uit Arnhem verhuist ook naar de Grutstraat, zodat alle werknemers op dezelfde locatie zitten. De oude badkamer dient als archief, de woonkamer als directiekantoor en de slaapkamers als verkoopafdelingen.

In het laatste jaar op deze locatie zitten onze verkopers zelfs op de gang. Toen een medewerker de bezemkast als werkplek kreeg, besloot MDH wederom verder te kijken 😉 

Ook het pand boven Hattrick (nu Moods) wordt gehuurd. Via kabels boven de tussenliggende steeg zijn beide panden met elkaar verbonden…

 

jun 2007

Zo ontstaat MDH Drukwerk…

Het komt niet als een verrassing voor ons dat de vraag naar ander drukwerk dan alleen kranten groeit.... Lees meer

Zo ontstaat MDH Drukwerk…

Het komt niet als een verrassing voor ons dat de vraag naar ander drukwerk dan alleen kranten groeit.

Onze klanten en opdrachtgevers vragen steeds vaker Visitekaartjes en andere leuke producten bij ons aan. Uit die vraag ontstaat MDH Drukwerk.

aug 2008

Bouw van eigen kantoorpand

Een van de hoogtepunten voor MDH Uitgeverij… Het gebrek aan ruimte is verleden tijd! MDH  besluit om een... Lees meer

Bouw van eigen kantoorpand

Een van de hoogtepunten voor MDH Uitgeverij… Het gebrek aan ruimte is verleden tijd! MDH  besluit om een pand te bouwen aan de Informaticaweg in Doetinchem, op bedrijventerrein Wijnbergen.

Maar liefst 900 m2 aan kantoorruimte (inclusief een hal) wordt uit de grond gestampt. Hiervan betrekt MDH in eerste instantie de helft, waarna de andere helft wordt verhuurd.

Door de aanhoudende groei neemt MDH in de jaren die volgen ook de overige 450 m2 in gebruik. Een geweldige locatie om te werken! 

jan 2009

De allereerste Vrijetijdkrant!

Onze eerste eigen krantenuitgave is een feit! Met onze allereerste Vrijetijdkrant brengen we heel Wijchen op de hoogte... Lees meer

De allereerste Vrijetijdkrant!

Onze eerste eigen krantenuitgave is een feit! Met onze allereerste Vrijetijdkrant brengen we heel Wijchen op de hoogte van al het leuks dat de regio haar inwoners te bieden heeft. Van musea tot aan poprondes en van wandelingen tot aan bierfestivals…

 

sep 2009

Tegen de stroom in (g)roeien

Het is al jaren crisis in Nederland. Maar MDH Uitgeverij doet het anders en (g)roeit tegen de stroom... Lees meer

Tegen de stroom in (g)roeien

Het is al jaren crisis in Nederland. Maar MDH Uitgeverij doet het anders en (g)roeit tegen de stroom in. Sinds 2009, het dieptepunt van de crisis, tot aan 2014 verviervoudigde (!) de omzet.

“Wij gingen vol tegen de recessie in”, geeft eigenaar Paul Milder aan in Heracles Zakelijk. Ook met de werknemers gaat het erg goed. “Zaken als weekbonussen, scoreborden en verkooptrainingen voor vertegenwoordigers zijn hier heel normaal.”

sep 2013

DrukwerkConcurrent als merk

MDH Drukwerk kiest voor een pakkende naam en eigen vlag: DrukwerkConcurrent. In eerste instantie opereert deze dochteronderneming van... Lees meer

DrukwerkConcurrent als merk

MDH Drukwerk kiest voor een pakkende naam en eigen vlag: DrukwerkConcurrent. In eerste instantie opereert deze dochteronderneming van MDH Uitgeverij uit hetzelfde pand.

DrukwerkConcurrent heeft een mooie webshop, waarop een stortvloed aan leuke drukwerkproducten staat en te bestellen is. Het is het begin van iets moois!

jan 2014

De start van MisterPaper

De krantenmarkt kent voor MDH Uitgeverij en DrukwerkConcurrent geen geheim. Vandaar dat MisterPaper in het leven wordt geroepen.... Lees meer

De start van MisterPaper

De krantenmarkt kent voor MDH Uitgeverij en DrukwerkConcurrent geen geheim. Vandaar dat MisterPaper in het leven wordt geroepen.

Deze online krantendrukker maakt het heel simpel om jouw eigen kranten te bestellen. Een specialist in kranten drukken dus!

jun 2018

25 JAAR MDH!

Dit is púúr genieten! 25 jaar MDH Uitgeverij! Een geweldige mijlpaal die we vieren met een nieuwe site,... Lees meer

25 JAAR MDH!

Dit is púúr genieten! 25 jaar MDH Uitgeverij! Een geweldige mijlpaal die we vieren met een nieuwe site, een nieuwe huisstijl en leuke activiteiten.

feb 2019

Nieuwe locatie in Nijmegen

Feest! MDH Uitgeverij heeft namelijk een nieuw kantoor geopend in Nijmegen. Op naar een succesvolle vestiging! Lees meer

Nieuwe locatie in Nijmegen

Feest! MDH Uitgeverij heeft namelijk een nieuw kantoor geopend in Nijmegen.

Op naar een succesvolle vestiging!

jul 2019

Toekomstdenken

MDH Uitgeverij heeft altijd grootse plannen en biedt altijd plek voor talenten en professionals die graag een bijdrage... Lees meer

Toekomstdenken

MDH Uitgeverij heeft altijd grootse plannen en biedt altijd plek voor talenten en professionals die graag een bijdrage willen leveren aan ons bedrijf.

Een beetje toekomstdenken…

MDH breidt uit naar in totaal 100 medewerkers en denkt na over het openen van een nevenvestiging.

To be continued!

sep 2019

Verkoop van DrukwerkConcurrent en Mister Paper

Er komt voor iedere onderneming een moment dat er keuzes gemaakt moeten worden en dat is natuurlijk nooit... Lees meer

Verkoop van DrukwerkConcurrent en Mister Paper

Er komt voor iedere onderneming een moment dat er keuzes gemaakt moeten worden en dat is natuurlijk nooit makkelijk. Voor ons was dit niet anders, het roer moest om. Dit heeft geresulteerd in de verkoop van DrukwerkConcurrent en Mister Paper, zodat we weer volledig terug konden naar onze roots.

Met deze verkoop kon de focus volledig worden teruggelegd op de groei van MDH Uitgeverij.

feb 2020

De start van MDH On Screen

MDH On Screen is in het leven geroepen om onderscheid te maken tussen onze analoge en digitale dienstverlening.... Lees meer

De start van MDH On Screen

MDH On Screen is in het leven geroepen om onderscheid te maken tussen onze analoge en digitale dienstverlening.

MDH On Screen verzorgt alle uitingen die op digitale schermen worden uitgezonden, met als blikvanger de outdoor LED reclamemast aan de A18!

apr 2020

SalesParadise is geboren

SalesParadise is een nieuw merk dat is bedacht om een jongere doelgroep aan te spreken. Hiermee laten we... Lees meer

SalesParadise is geboren

SalesParadise is een nieuw merk dat is bedacht om een jongere doelgroep aan te spreken. Hiermee laten we zien dat het verkoopvak een feestje is voor iedereen.

Volgens het motto ‘Work hard, play hard’ worden er verschillende sport- en spelelementen toegevoegd, zoals een biljarttafel en een personal trainer. Een echt paradijs voor de verkoper!

jun 2022

Verduurzaming van het pand

We willen wel een beetje met de tijd meegaan en daarom hebben wij het pand onder handen genomen.... Lees meer

Verduurzaming van het pand

We willen wel een beetje met de tijd meegaan en daarom hebben wij het pand onder handen genomen.

Om te beginnen zijn er laadpalen voor auto’s geïnstalleerd en alle ouderwetse TL-balken zijn ingeruild voor LED-verlichting. En zeker niet te vergeten: er zijn 171 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak.

Daarmee zijn we trots dat het pand van MDH Uitgeverij nu nagenoeg energie neutraal is.

 

dec 2022

LED-reclamemast in Vught en LED-aanhangers

Jaja, weer een nieuwe aanwinst, ditmaal voor MDH On Screen. Want met een nieuwe eyecatcher van een LED-reclamemast... Lees meer

LED-reclamemast in Vught en LED-aanhangers

Jaja, weer een nieuwe aanwinst, ditmaal voor MDH On Screen. Want met een nieuwe eyecatcher van een LED-reclamemast in Den Bosch – Vught zijn we het jaar goed begonnen en helpen we nog meer partijen te schitteren in hun lokale omgeving!

Ook nieuwe mobiele LED-aanhangers zijn aangeschaft; ideaal voor crowcontrol, maar ook commerciële doeleinden, op iedere gepaste locatie.

jan 2023

Een nieuwe vestiging in Deventer

Yes! Het is weer tijd voor een nieuwe uitbreiding, en dit keer in de Stedendriehoek. Al lange tijd... Lees meer

Een nieuwe vestiging in Deventer

Yes! Het is weer tijd voor een nieuwe uitbreiding, en dit keer in de Stedendriehoek.

Al lange tijd zijn onze diensten sterk geworteld in de omgeving van Salland en met dit nieuwe kantoorpand kunnen we spijkers met koppen slaan.

sep 2023