fbpx
MDH Uitgeverij

Heracles Almelo (Business Club)

Bereik 2.000 leden + relaties Vertoningen (per uur) 6 vertoningen (per uur) Aantal schermen 40 schermen

Zoekt u naar een unieke manier van adverteren, op een zeer gezellige locatie? Denk dan zeker aan het interne TV circuit bij Heracles Almelo. Met bijna 400 (vaste) sponsoren in het seizoen 2018-2019 is de Business Club van Heracles een bijzonder grote speler in oost-Nederland.

In totaal zijn er bij elke wedstrijd circa 2.000 Business Club-leden en relaties aanwezig in de diverse ruimtes, waar liefst 40 schermen van MDH Uitgeverij hangen. Daarop draaien afwisselend commercials van opdrachtgevers en content van Heracles zelf.

Geen ontkomen aan

De schermen van MDH zijn bij Heracles Almelo geïnstalleerd in de Business Club en Skyboxen, maar zijn daarnaast ook te zien in de FanService shop en ontvangsthal van het stadion. In de fanshop zijn de commercials ook op niet-wedstrijddagen te zien. Er is dan ook geen ontkomen aan voor de duizenden sponsoren, relaties en ook supporters van de club.

Ook adverteren? Neem dan snel contact met ons op via nummer 0314 – 375 883 of mail Sander van de Seijp op sander@mdh-uitgeverij.nl

Let op: er is beperkte ruimte beschikbaar en u wordt vertoond tijdens alle thuiswedstrijden, inclusief eventuele beker- en play-offwedstrijden

Terug naar overzicht