fbpx
MDH Uitgeverij

N.E.C. Nijmegen (Business Club)

Bereik 750 leden + relaties Vertoningen (per uur) 6 vertoningen (per uur) Aantal schermen 22 schermen

Het grootste zakenplatform van de regio Nijmegen benutten? Dat kan door uw commercial te tonen in de Business Club van N.E.C. Nijmegen. Alle leden en relaties verzamelen zich iedere wedstrijd en netwerkevenement opnieuw. En natuurlijk kunnen zij niet om uw commercial heen. Deze wordt namelijk op alle grote schermen getoond.

Ruim de tijd

In totaal zijn in de Business Club-ruimten van N.E.C. maar liefst 22 schermen geplaatst. Op al deze schermen verschijnt 6 keer per uur een mooie full-color commercial die 15 seconden duurt. Per uur is dit per scherm een zendtijd van 1,5 minuut. Vermenigvuldig dit met het aantal schermen en u heeft ruim de tijd om onder de aandacht te komen van deze hele specifieke doelgroep.

Grote groep belangstellenden

N.E.C. biedt in het seizoen 2018-2019 plaats aan 350 Business Club-leden, veelal bedrijven. Inclusief hun relaties bezoeken daarom gemiddeld zo’n 750 – 1.000 personen de Business Club van de Nijmeegse voetbalclub. Dit aantal geldt voor de Keuken Kampioen Divisie. In de Eredivisie kunnen tot wel 1.500 personen met zakelijke achtergrond aanwezig zijn.

Ook adverteren? Neem dan snel contact met ons op via nummer 0314 – 375 883 of mail Sander van de Seijp op sander@mdh-uitgeverij.nl

Let op: er is beperkte ruimte beschikbaar en u wordt vertoond tijdens alle thuiswedstrijden, inclusief eventuele beker- en play-offwedstrijden

Terug naar overzicht