fbpx
MDH Uitgeverij

Vitesse (Business Club + promenade)

Bereik 1.200 leden + relaties & 49 loges Vertoningen (per uur) 6 vertoningen (per uur) Aantal schermen 52 schermen

Met bijna 1.200 Business Seats en 49 skyboxen/loges is Vitesse een zeer grote speler in het Nederlandse voetballandschap. Ongeveer 350 bedrijven zijn verbonden aan de club als Business Club-lid en u kunt deze doelgroep gemakkelijk bereiken met een mooie full-color tv commercial.

Door het hele stadion

MDH Uitgeverij is met Vitesse een partnership aangegaan en heeft door het hele stadion, en ook op de promenade voor de publieke supporters, grote schermen geplaatst. Op deze schermen zijn mooie commercials van onze partners te zien. Deze worden niet alleen door de supporters gezien, maar dus ook door zelfstandige ondernemers, MKB-bedrijven en grote bedrijven en organisaties die aan Vitesse verbonden zijn als sponsor.

Mooie bedrijven

Deze mooie doelgroep kan nu ook úw commercial zien in de Business Club Vitesse-GelreDome. Mooie bedrijven maken al gebruik van deze kans, die als versterkend element voor hun producten en diensten wordt gezien. Als de Business Club is uitverkocht, zorgt u voor extra naamsbekendheid en zichtbaarheid voor liefst 1.200 sponsoren en hun relaties. Als klap op de vuurpijl pakt u ook Vitesse-supporters mee!

Ook adverteren? Neem dan snel contact met ons op via nummer 0314 – 375 883 of mail Sander van de Seijp op sander@mdh-uitgeverij.nl

Let op: er is beperkte ruimte beschikbaar en u wordt vertoond tijdens alle thuiswedstrijden, inclusief eventuele beker- en play-offwedstrijden

Terug naar overzicht