fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij zet het 50-jarig jubileum van Maarssenbroek in de schijnwerpers

In 2024 bestaat het Utrechtse Maarssenbroek alweer een halve eeuw. Dit bijzondere jubileum mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan! Met een feestelijke jubileumkrant en een imposante LED Wall zet MDH de schijnwerpers op het spektakel dat in Maarssenbroek zal gaan plaatsvinden. We vertellen je meer over het partnerschap in dit artikel.

Één en al gezelligheid

Het zal de aankomende tijd bruisen in Maarssenbroek. Tentoonstellingen, buurtwandelingen, buurtbijeenkomsten, kunsttentoonstellingen en sportactiviteiten; er wordt van alles georganiseerd in de wijk. Dit alles met als doel het delen van historie, het versterken van de gemeenschap door middel van feestelijke festiviteiten en het versterken van sociale banden tussen bewoners. Of je nou in Maarssenbroek woont, er ooit hebt gewoond of gewoon deel wil uitmaken van het feest; iedereen is welkom!

Jubileumkrant en LED-wall

Er staat dus heel wat te gebeuren in Maarssenbroek de aankomende periode. Nieuwsgierig naar wat er precies allemaal op de planning staat? Op de LED-wall van MDH On Screen, die binnenkort zal schitteren in winkelcentrum Bisonspoor, is het gehele programma te vinden. Lokale ondernemers krijgen tevens de mogelijkheid om te schitteren op deze LED-wall en zich zo aan een breed publiek te presenteren.  

En dat is nog niet alles! Ter ere van het 50-jarig bestaan van Maarssenbroek zal MDH Uitgeverij namelijk ook een spetterende jubileumkrant gaan verzorgen. Hiermee gaan we terug in de tijd en blikken we terug op 50 jaar Maarssenbroek. Daarnaast laten we je kennismaken met bekende Maarssenbroekers en staat de krant bijvoorbeeld vol verassende weetjes over de plaats. Ook het complete programma mag natuurlijk ook niet ontbreken in deze uitgave, zodat je niks hoeft te missen van het spektakel.

Ook opvallen?

Kan jouw merk of evenement ook wel wat extra attentiewaarde gebruiken? MDH is jouw ideale partner als het gaat om exposure. Met kranten, LED-schermen en LED-masten, banners, radiocommercials en interne tv-circuits weten wij iedere doelgroep te bereiken. Schroom niet te informeren naar de mogelijkheden en bel ons op  0314 – 36 11 30, of stuur een mail naar info@mdh-uitgeverij.nl

Terug naar overzicht