fbpx
MDH Uitgeverij

Bezoek van het Graafschap College

De komende weken krijgen wij hooggeacht bezoek van de studenten van het Graafschap College. Van een aantal commerciële opleidingen komen groepen met studenten een kijkje nemen in onze verkoopteams. Afgelopen vrijdag zijn de eerste scholieren langs geweest en wij geven je alvast een kleine impressie van deze dag.

Bezoek

De komende weken verwelkomen wij op vrijdag de studenten van het Graafschap College. Deze studenten volgen allemaal een commerciële opleiding, zoals Junior Accountmanager en E-commerce, en willen nu in de praktijk ondervinden wat dit precies inhoudt. MDH Uitgeverij is een van de bedrijven die hen maar al te graag een kijkje in de keuken geeft. “We vinden het leuk dat we zo weer een steentje kunnen bijdragen aan het lokale onderwijs en toekomstige commerciële mensen” zegt Sander van de Seijp.

Planning

Voor deze toekomstige verkopers hebben we een leuke planning in petto. Onze verkoopleider Sander heeft de dag afgetrapt met een korte presentatie over ons bedrijf en onze diensten. Daarna kregen de studenten de kans om mee te kijken bij een van onze verkoopteams en te leren van alle sales medewerkers. Zij hebben toelichting gegeven over hun dagelijkse werkzaamheden en de studenten mee laten luisteren in hun verkoopgesprekken. Daarna was het de beurt aan de ambitieuze studenten die zelf ook een poging wilde wagen om een deal te sluiten, zij mochten ook de telefoon oppakken en lokale ondernemers bellen met een mooie actie. Voor de verkoopstudent met de meeste potentie stond er uiteraard een prijs klaar.

Komende weken

Wij hopen dat de scholieren afgelopen vrijdag een waardevolle ervaring hebben gehad en we kijken ontzettend uit naar de volgende groepen die onze teams komen versterken. Graafschap College, bedankt!

Terug naar overzicht