fbpx
MDH Uitgeverij

De nieuwe voorjaarsedities van de Vrijetijdkrant zijn uit!

Het zijn rare tijden. Tijden waarin we onze vrije tijd anders moeten invullen. En dat zoveel mogelijk vanuit huis. Óf tuin of balkon, mocht het weer het toelaten. Maar dankzij de nieuwe voorjaarsedities hoeven de lezers van de Vrijetijdkrant zich niet te vervelen.

Alternatieve invulling Vrijetijdkrant

De Vrijetijdkrant is een eigen uitgave van MDH Uitgeverij en staat normaal gesproken boordevol leuke festivals, tentoonstellingen en andere evenementen. Maar vanwege het Corona virus zijn alle evenementen, in ieder geval tot 1 september 2020, afgelast of uitgesteld.

De voorjaarsedities van de Vrijetijdkrant zijn hierop aangepast, zodat je ook nu je vrije tijd leuk kunt besteden. De redactie van de Vrijetijdkrant heeft zijn uiterste best gedaan om een zo informatief mogelijke krant te maken en hebben de leukste tips verzameld.

Duik bijvoorbeeld de keuken in met heerlijke kooktips, plof op de bank voor een filmavond met de beste filmtips of laat je hersenen kraken en los de puzzel op. Ook aan de kinderen is gedacht! Voor hun zijn er een aantal leuke ideeën op een rij gezet wat zal zorgen voor urenlang vermaak.

De vertrouwde Vrijetijdagenda mocht natuurlijk niet ontbreken. Deze keer is de agenda niet gevuld met evenementen, maar met tal van tips voor activiteiten in en rondom huis.

Vrijetijdkrant.nl

Op www.vrijetijdkrant.nl zijn nog meer tips en activiteiten te vinden. Heb jij een leuke activiteit voor in en rondom huis bedacht? Deel deze dan met de Vrijetijdkrant!

Je activiteit kan je hier gratis aanmelden via de website van de Vrijetijdkrant.

Verspreiding voorjaarsedities

De eerste voorjaarsedities van de Vrijetijdkrant zullen in de regio Veluwe in een oplage van maar liefst 254.000 exemplaren verspreid worden. De andere regio’s, waaronder de Achterhoek, Schouwen-Duivenland en Steden-Driehoek, volgen binnenkort. Houd je brievenbus dus in de gaten!

De voorjaarseditie van de regio Veluwe kan je ook hier alvast online bekijken.
(Kies voor de regio Veluwe in het keuzemenu).

Bron: Vrijetijdkrant

Terug naar overzicht