fbpx
MDH Uitgeverij

De Vrijetijdkrant doorbreekt grens van 4 miljoen exemplaren

De Vrijetijdkrant is een eigen uitgave van MDH Uitgeverij en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in een groot deel van Nederland. Achter de schermen zijn wij druk bezig met nieuwe plannen. De Vrijetijdkrant breidt uit met 6 nieuwe regio’s en 28 nieuwe edities. Daarmee doorbreken we de grens van 4.000.000 kranten!

Nieuwe regio’s & edities

Op zoek naar een leuk dagje uit? De Vrijetijdkrant heeft het antwoord op jouw vraag. Tweemaal per jaar worden vele huishoudens bereikt met een uitgebreide evenementen- en activiteitenkalender en vele uittips. Ook in de regio’s Drechtsteden, Kop van Noord-Holland, Midden-Holland, Noord- en Midden-Limburg, West-Friesland en Zeeuwse Eilanden zal de Vrijetijdkrant al vanaf dit voorjaar huis-aan-huis verspreid worden.

  • Drechtsteden – 101.000 exemplaren
  • Kop van Noord-Holland – 71.000 exemplaren
  • Midden-Holland – 81.000 exemplaren
  • Noord- en Midden-Limburg – 191.000 exemplaren
  • West-Friesland – 77.000 exemplaren
  • Zeeuwse Eilanden – 176.000 exemplaren

Daarnaast zal de Vrijetijdkrant inhoudelijk en qua vormgeving ook deels in een nieuw jasje worden gestoken. Hiermee bieden wij de lezers nóg meer leuke content en vrijetijdtips aan. Nieuwsgierig? Houd hiervoor de nieuwste voorjaarsedities in de gaten die binnenkort verschijnen 😉

Vrijetijdkrant.nl

Ook online groeit de Vrijetijdkrant. Op vrijetijdkrant.nl vind je vele leuke tips voor een dagje uit bij jou in de regio. De nieuwe regio’s zullen binnenkort aan de website worden toegevoegd. Wist je trouwens dat er – geheel kosteloos – evenementen en activiteiten aangemeld kunnen worden op vrijetijdkrant.nl? Organiseer jij een evenement of activiteit (of ken jij iemand) en mag deze zeker niet ontbreken op de website?
Meld deze dan hier aan >>>

Ps. Wil jij ook aan de slag voor de Vrijetijdkrant? Wij zijn op zoek naar collega’s voor ons salesteam!
Bekijk nu onze vacatures.

Terug naar overzicht