fbpx
MDH Uitgeverij

De nieuwste aanwinst van MDH Uitgeverij

Doorgaans is MDH Uitgeverij altijd op zoek naar talent om ons verkoopteam te komen versterken. Van jong tot oud, van expert tot beginner, alles is welkom. Want met dank aan ons opleidingscentrum kunnen wij iedereen de kneepjes van het vak leren. En op zijn tijd komt daar een uitzonderlijk succesverhaal uit voort, zoals die van Dustin!

Ontdekt via TikTok

Dustin is zijn carrière gestart bij de Jumbo, maar na een aantal jaar in de supermarktbranche was het tijd voor een nieuwe uitdaging. En wat is een betere plek om deze te vinden dan op TikTok! SalesParadise post regelmatig over nieuwe vacatures en deze berichten bereikten ook Dustin. Van het een kwam het ander, en na een fijne kennismaking kon hij starten in ons opleidingscentrum. Tijdens zijn eerste call was meteen duidelijk dat hij gevoel had voor telefonische verkoop. Dus na een maand in training was Dustin helemaal klaargestoomd om zich bij het verkoopteam van MDH te voegen.

Vaste aanstelling

Inmiddels kunnen wij niet meer om Dustin heen. Al tijdens zijn eerste contract van een half jaar doet hij het heel goed in de verkoop en haalt zonder moeite zijn targets. Maar hij is ook een fijne aanwezigheid op kantoor, die betrokken is bij zijn collega’s en een fijne sfeer met zich meebrengt. Daarom is het alleen maar op zijn plek dat Dustin een contract krijgt voor onbepaalde tijd. We zijn erg enthousiast over deze uitzonderlijke situatie, en niet te vergeten; heel blij dat Dustin vast onderdeel is van ons team. Op naar nog meer succesverhalen in de toekomst!

Ook een nieuwe stap maken?

Heeft het verhaal van Dustin jou geïnspireerd? Dan is de vacature voor ‘telefonisch verkoper’ misschien wel wat voor jou! Wij zien graag je CV en motivatiebrief tegemoet. En wie weet kunnen we binnenkort kennismaken.  

Terug naar overzicht