fbpx
MDH Uitgeverij

Een nieuwe lente, een nieuwe Vrijetijdkrant!

Het is weer lente! De dagen worden ‘langer’, de temperatuur stijgt en ook de evenementen en activiteiten komen weer om de hoek kijken. Een ideaal moment om onze Vrijetijdkranten door te spitten, want daarin zijn alle activiteiten en evenementen uit jouw regio terug te vinden!

Bekende koppen

Een nieuwe lente, een nieuw Vrijetijdkrant-geluid, dachten wij. Dus voor de edities van dit voorjaar hebben we ‘bekende koppen’ benaderd en aan de tand gevoeld. Op die manier komen we precies te weten hoe deze bekende mensen hun vrije tijd besteden en of zij nog leuke tips voor ons hebben.

Jochem van Gelder

Onder meer Brigitte (foto) is bijzonder druk geweest met alle Vrijetijdkranten én het strikken van de leuke namen voor de verhalen. Zo heeft Jochem van Gelder toegezegd. Hij vertelt dat hij liever gaat eten in een eetcafé dan in een sterrenrestaurant. Waarom? Dat kun je allemaal lezen in de edities van de Veluwe!

Buitenleven

Aan de hand van enkele thema’s kijken we op een speciale Buitenleven-pagina naar leuke trends, op het gebied van wandelen, fietsen, barbecueën en nog veel meer. Verder vind je, zoals je van ons gewend bent, natuurlijk een uitgebreid aanbod met evenementen uit jouw regio in de Vrijetijdsagenda.

Ennn er is nog veel meer leuks, waaronder de puzzelpagina! Wat ga jij binnenkort doen?!

Terug naar overzicht