fbpx
MDH Uitgeverij

Enthousiaste projectgroep Sport in het zonnetje gezet

We hebben urenlang gesport, we hebben fanatiek gestreden en we hebben heerlijk gelachen. Het vitaliteitsprogramma is een groot succes geworden, mede dankzij de enthousiaste projectgroep die het sportprogramma in goede banen heeft geleid. En daar is MDH Uitgeverij de mooie groep natuurlijk dankbaar voor.

Veel plezier gemaakt

Petra, Marieke, Sigrid, Frank en Robin zorgden voor een gevarieerd sportaanbod voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Daardoor was het programma toegankelijk voor alle medewerkers. En daarvoor heeft MDH de projectgroep in het zonnetje gezet. Het vijftal ontving een lekkere attentie en mooie woorden als waardering. “Erg leuk dat zij dit zo enthousiast hebben opgepakt. Mede door hen is het een groot succes geworden”, glundert directeur-eigenaar Paul Milder.

Positieve invloed

“We zijn heel tevreden over deze kick-off, waarin de Gelderse Sport Federatie een wezenlijk aandeel heeft gehad”, vervolgt Milder. Het blijkt dat het vitaliteitsprogramma heel goed ontvangen is bij onze medewerkers, omdat sommigen ook in hun eigen tijd aan de gang gaan met de sport die zij hebben uitgekozen. “Daar hadden we alleen maar op durven hopen. Alle deelnemers praten nog vol enthousiasme over de sporturen. De activiteiten hebben een zeer positieve invloed gehad, daar doen we het voor.”

Ontspannen beginnen

Naast het sporten kwam ook de mentale gezondheid aan bod, om iedereen te stimuleren een vitaal leven te leiden. Veel collega’s hebben zich opperbest vermaakt tijdens de sporturen. Zij hebben elkaar ook op een andere manier leren kennen, zijn fitter geworden en een nog beter team geworden. Ontspannen aan de dag beginnen? Dat werkt top voor de prestaties op het werk. Een grote aanrader voor alle andere bedrijven. En misschien zit er voor MDH Uitgeverij nog wel een vervolg in…

Terug naar overzicht