fbpx
MDH Uitgeverij

Ervaren hoe het is bij MDH? Kom proefdraaien op onze verkoopafdeling!

Lijkt het je wat om bij MDH Uitgeverij te werken, maar wil je nog niet direct solliciteren? Dan verlagen wij de drempel graag voor je… Kom proefdraaien! Het is vanaf heden mogelijk om je hiervoor aan te melden, zodat je precies kunt ervaren hoe het is om bij ons te werken.

Dagdeel meedraaien

In een ochtend of middag nemen wij je aan de hand door ons bedrijf en kom je exact te weten welke werkzaamheden je kunt verrichten. Natuurlijk verwachten we wel dat je commercieel bloed door je aderen hebt stromen en weet wat het is om telefonisch te verkopen. Dan krijgen beide partijen een eerlijk en reëel beeld van alle mogelijkheden.

Proefdraaien in 5 stappen:

  1. Kennismaking met teamleider en verkoopleider
  2. Handvatten om goede verkoopgesprekken te voeren
  3. Meeluisteren met een ervaren collega
  4. Lekker zelf aan de slag
  5. Bespreken wat de eerste indrukken zijn

Hoe werkt het?

Tijdens een dagdeel koppelen wij je aan één van onze ervaren collega’s, zodat je de juiste begeleiding krijgt. Je maakt kennis met de team- en verkoopleider, voordat je voorzien wordt van tips voor een succesvol verkoopgesprek. Vervolgens luister je mee met jouw begeleid(st)er en ga je zelf lekker aan de slag. Na de tijd bespreken we kort de eerste indrukken en hopen we dat het kijkje in de keuken een succes is gebleken. Voor beide partijen een win-win-situatie!

Interesse?

Hebben we jouw interesse gewekt? Kom dan proefdraaien!

Stuur een e-mail met jouw gegevens naar vacature@mdh-uitgeverij.nl met als onderwerp ‘Aanmelding Proefdraaien MDH’!

Op basis van de aanmeldingen maken we een selectie voor het proefdraaien. We zien jouw aanmelding graag tegemoet!

Terug naar overzicht