fbpx
MDH Uitgeverij

Extra editie N.E.C. Courant: “The Final”.

Tegen vrijwel alle verwachtingen in, won N.E.C. afgelopen weekend van het tot dan toe ongeslagen PSV. Een flinke boost voor de Nijmegenaren, vooral nu de KNVB-bekerfinale tegen Feyenoord in zicht is. In aanloop naar de finale op zondag 21 april, brengt MDH Uitgeverij een extra editie van de N.E.C. Courant uit, genaamd: The Final.  

Aanloop naar de finale  

N.E.C. stelt zijn supporters dit voetbalseizoen zeker niet teleur, afgelopen weekend bracht het PSV tot zijn eerste nederlaag en daarmee verzekerde de club zich van een huidige zesde plek in de Eredivisie. Ook in het KNVB-bekertoernooi zijn de Nijmegenaren niet te stoppen, ze behaalden overwinning na overwinning. De club won in de halve finale met 1-2 van FC Cambuur en plaatste zich daarmee in de bekerfinale, die op zondag 21 april in de Kuip zal worden gespeeld tegen Feyenoord. Er zullen zo’n 15.000 N.E.C. supporters meereizen naar Rotterdam, om hun club naar de overwinning te juichen.  

De extra editie

MDH Uitgeverij verzorgt al sinds het begin van de samenwerking met de club, de uitgave van de N.E.C. Courant. In aanloop naar de bekerfinale op zondag 21 april, brengt MDH een extra editie uit van de krant: “The Final”. In dit unieke exemplaar wordt onder andere vooruitgeblikt op de finale, staan er interviews met de spelers en staf en blikken we terug op de laatste bekerfinale die N.E.C. speelde: exact 30 jaar geleden, ook tegen Feyenoord.  

De krant zal in een oplage van 25.000 exemplaren selectief worden verspreid inde regio Nijmegen en is gratis mee te nemen op plekken als horecazaken, voetbalclubs en sportzaken. Ook zal de krant worden uitgedeeld na de thuiswedstrijd van N.E.C. tegen PEC Zwolle op 14 april aanstaande.  

Ook scoren in jouw omgeving? 

Ook ontdekken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel naar 0314 – 36 11 30 of stuur een mail naar info@mdh-uitgeverij.nl

Terug naar overzicht