fbpx
MDH Uitgeverij

Gastcollege ‘telefonische verkoop’ bij het Graafschap College

Onze collega Sander verruilde afgelopen donderdag zijn bureau eventjes voor een plek voor de klas. Bij het Graafschap College in Doetinchem gaf hij een gastcollege over het vak telefonische verkoop aan de studenten van de opleiding Junior Accountmanager.

Tijdens het gastcollege gaf Sander een inkijkje in hoe de telefonische verkoop binnen MDH Uitgeverij wordt uitgevoerd. Dit deed Sander middels een presentatie én door actief met de studenten aan de slag te gaan. Zegt de scene “Sell me this pen” uit de film The Wolf of Wallstreet jou iets? 😉

“Zeer inspirerend”

Paul Nieuwenhuis, sales en marketingdocent bij het Graafschap College: “Deze gastcollege werd door de leerlingen als zeer inspirerend ervaren en zij willen Sander erg bedanken voor zijn ‘les’ en tijd. Dit is fantastisch onderwijs, de student leert erg veel en vindt dit top. Het bedrijf kan zich presenteren als stagebedrijf en als toekomstig werkgever wat ook erg mooi is. En voor ons als ROC is het een cadeau om deze mensen bij elkaar te kunnen brengen en van hieruit onze lessen een nog mooiere inhoud te kunnen geven.”

Ook Sander kijkt erg positief terug op zijn gastcollege: “Het was erg leuk om met deze groep (aankomende) verkopers/ondernemers te sparren over het vak telefonische verkoop. Leuk dat wij ons visie en aanpak mochten delen met deze studenten!”

Terug naar overzicht