fbpx
MDH Uitgeverij

Heracles en MDH breiden samenwerking uit met presentatiekrant

Het nieuwe voetbalseizoen is van start gegaan. Dat betekent dat MDH Uitgeverij zich in het zweet werkt om alle officiële presentatiekranten te voltooien. Dit seizoen trappen we af met een nieuwe presentatiekrant: ook Heracles Almelo kiest voor ons!

Volledig dienstenpakket

De duurzame samenwerking tussen Heracles Almelo en MDH Uitgeverij bestaat al jaren. Als mediaparnter verzorgen wij het interne tv-circuit, de radiocommercials die door het stadion galmen én de invulling van de websitebanners. Heracles Almelo en MDH Uitgeverij completeren het dienstenpakket nu met de officiële presentatiekrant. Een passend vervolg op de mooie dienstverlening én op [de upgrade van ons sponsorschap].

Vijfde betaald voetbalclub

Heracles Almelo voegt zich met de uitbreiding bij vier van ‘onze’ andere betaald voetbalclubs Vitesse, sc Heerenveen, De Graafschap en NEC Nijmegen. Deze mooie clubs laten ook dit jaar hun officiële kranten door MDH Uitgeverij uitgeven. De kranten van Heracles worden eind september Huis-aan-Huis verspreid in Almelo en omgeving, in een oplage van maar liefst 147.000.

Op magazineformaat

De presentatiekrant van Heracles Almelo krijgt direct het nieuwste magazineformaat van MDH Uitgeverij. NEC Nijmegen heeft ook voor dit formaat gekozen, terwijl we in de afgelopen maanden veel Vrijetijdkranten al van de nieuwe look konden voorzien. De nieuwe exemplaren zijn lekker handzaam, ideaal om te bewaren en goed ontvangen.

De voetbalkranten van MDH

✔ Vitesse – begin augustus (oplage: 144.000)
✔ De Graafschap – begin augustus (oplage: 129.000)
✔ NEC Nijmegen – begin september (oplage: 115.000)
✔ Heracles Almelo – eind september (oplage: 147.000)
✔ sc Heerenveen ‘Corner’ – half oktober (oplage: 130.000)

Dat levert een mooie totaaloplage van 665.000 voetbalkranten op!

De eerste edtities zijn inmiddels uitgegeven en hier te bekijken:

Terug naar overzicht