fbpx
MDH Uitgeverij

‘Neem je hond mee naar werk dag’ bij MDH

Who let the dogs out? Nou, wij! Je weet misschien wel dat onze kantoorhond Bibi regelmatig een dag komt werken. Maar afgelopen week, op 23 juni, was het ‘Neem je hond mee naar werk’ dag in Nederland. Daarom mochten al onze collega’s hun trouwe viervoeters meenemen. En dat resulteerde in een gezellige beestenboel, bekijk onze video maar!

Hondenliefhebbers

Bij MDH zijn we altijd al hondenliefhebbers geweest. Sinds het ontstaan van ons bedrijf gingen de honden van Paul al mee naar kantoor, zoals Loekie en Cheyenne. Inmiddels is Bibi de kantoorhond niet meer weg te denken uit het meubilair. Er ontstaan blije gezichten op de werkvloer zodra zij een dag meekomt met de baas. Genoeg reden om mee te doen aan ‘Neem je hond mee naar werk’ dag! De koekjes zijn ingeslagen en de bakjes water staan al klaar, en de honden (en collega’s) staan te trappelen.

Kijk zelf maar

Gelukkig waren alle honden dikke vrienden en was het initiatief een groot succes. De hele dag is het een gezellige bende geweest en we konden het niet laten om dit vast te leggen. Om jullie een sfeerimpressie te geven hebben wij een korte video gemaakt. Dan kunnen jullie met ons en de honden meegenieten.

@sales_paradise

WIST JIJ DAT… 23 juni ‘Neem je hond mee naar het werk’ dag is! Kort samengevat was het een lekkere beestenboel hier 🐶 #salesparadise #mdhuitgeverij #neemjehondmeenaarwerkdag #hond #dog #dogsoftiktok #kantoorleven

♬ Who Let The Dogs Out – Original – The Doggies
Terug naar overzicht