fbpx
MDH Uitgeverij

IJssportcentrum Eindhoven nieuwste lid van MDH-familie

MDH Uitgeverij mag wederom een prachtige krant uitgeven, ditmaal voor IJssportcentrum Eindhoven. Het centrum combineert de Brabantse warmte met een ijssportcentrum van topkwaliteit.

175.000 bezoekers per jaar

We zijn erg blij dat we IJssportcentrum Eindhoven mogen verwelkomen als nieuw MDH-familielid. Niet alleen zorgt de accommodatie op jaarbasis bij 175.000 bezoekers voor een glimlach op het gelaat. Ook diverse grote verenigingen maken gebruik van de faciliteiten.

Trainingscentrum en trekpleister

Zo is het centrum de thuishaven voor trainingskampen vanuit de nationale IJshockeybond. Ook IJshockeyclub Eindhoven Kemphanen (semiprofessioneel, Eredivisie) is gevestigd in het IJssportcentrum. Verder is IJssportcentrum Eindhoven het onderkomen voor TU/e studenten ijshockeyteam (internationale studenten), die al 2 jaar op rij kampioen zijn geworden. Maar ook voor een synchroonschaatsteam dat op WK-niveau schaatst plus meerdere kunstschaatsers die op het hoogste niveau van Nederland uitkomen.

Het IJssportcentrum heeft ook het volgende te bieden:

  • Samenwerking met High Tech Campus (personeel kan gratis schaatsen)
  • Langebaanvereniging van 600-700 leden
  • Elke week trainingen en wedstrijden vanuit de KNSB
  • Het Belgisch kampioenschap langebaan en Studentenkampioenschap langebaan Marathon
  • Basisscholenprestatierit voor alle scholen uit de regio ( +/- 1.200 deelnemers )

Uitgeven van krant

MDH Uitgeverij vindt het geweldig om samen te werken met deze trekpleister. Wij hopen met de kranten voor nog meer naamsbekendheid te zorgen. Dat iedereen de weg naar het IJssportcentrum maar mag vinden! In oktober en februari brengen we kranten uit in een oplage van 36.000, voor verspreiding in Eindhoven.

Terug naar overzicht