fbpx
MDH Uitgeverij

Maak kennis met… onze collega Lennart!

Als wij een voorbeeld moeten geven van “hard work pays off” dan is dat absoluut onze Lennart. Maar naast hard werken is deze gezellige, spontane en eigenwijze Achterhoeker ook altijd in voor een dolletje en slaat hij geen bedrijfsfeestje over. Wij vonden het tijd om Lennart eens beter te leren kennen. Dus trokken wij hem even van zijn werkplek vandaan voor een interview.

Lennart Reinbergen is 31 jaar en woont samen met zijn vriendin Suzanne en twee dochters in het prachtige Doetinchem. Hij is een Graafschap supporter in hart en nieren en speelt ook op redelijk niveau een potje volleybal met vrienden bij Volga in Gaanderen. Sportief mannetje dus!

Van alle markten thuis

Lennart is een bezige bij. Sinds de twee jaar dat hij voor MDH werkzaam is, is zijn takenpakket aardig uitgebreid. Voor MDH Uitgeverij houdt hij zich bezig met de acquisitie van alle krantenuitgaven (en dat zijn er heel wat!), de verkoop van websitebanners voor op de website van de Vrijetijdkrant en de narrowcasting in voetbalstadions.

Daarnaast houdt Lennart zich ook bezig met de acquisitie voor de digitale reclamemast langs de A18. Het product van dochteronderneming MDH On Screen. En ohja, hij is sinds kort ook nog eens teamleider. Hij is van alle markten thuis die Lennart!

Hard work pays off

Lennart heeft een enorme groei doorgemaakt bij MDH. Hij kwam binnen als uitzendkracht en is inmiddels doorgegroeid naar teamleider en accountmanager bij MDH On Screen. Daar is hij zelf natuurlijk ook ontzettend trots op. Lennart: “Ik ben superblij dat ik de kans heb gekregen om team LeCo samen met mijn collega Conchita te mogen leiden, ook al ben ik het jongste broekie van het team. En dat ik daarnaast ook voor MDH On Screen de acquisitie mag doen, dat is natuurlijk prachtig. Hard werken wordt beloond.”

Tekst loopt door onder foto

Maak kennis met onze collega Lennart | MDH Uitgeverij

Topsport

De functie van Lennart als sales medewerker/ teamleider bij MDH Uitgeverij en accountmanager bij MDH On Screen draait dus vooral om de acquisitie. Zelf vergelijkt hij dit altijd met topsport. Lennart: “Het mooiste aan mijn functie is het contact met de klanten. De ‘wedstrijd’ spelen met de ondernemer om zo uiteindelijk die deal voor het bedrijf binnen te halen en om zo samen met het team de target te halen.”

Mooiste uitgave of dienst

Als we Lennart vragen naar de mooiste uitgave of dienst van MDH dan heeft hij al vrij snel een antwoord klaar. Lennart: “Dat is op dit moment toch echt de digitale reclamemast langs de A18. Dat is een echte eyecatcher en ik zie voor MDH On Screen dan ook een hele mooie toekomst. Al vele mooie adverteerders zijn al zichtbaar geweest op de reclamemast.”

“Maar…”, gaat Lennart verder. “Als Graafschap supporter kan alles wat wij maken en uitgeven voor De Graafschap, zoals de Graafschap Bode, natuurlijk niet achterblijven.”

MDH Uitgeverij als werkgever

Dat Lennart het naar zijn zin heeft bij MDH is wel duidelijk. Deze lolbroek kom je op elke afdeling in het bedrijf wel een keer tegen. “Er wordt hier ontzettend hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor een dolletje. En dat komt goed uit, want ik hou wel van een grapje”, aldus Lennart.

Lennart gaat verder: “Er heerst binnen MDH een informele werksfeer en een open deuren mentaliteit. Je kan bij iedereen even naar binnen stappen. Soms is er ook een hoop stress, zeker als er veel kranten naar de drukker moeten, maar er is ook tijd voor ontspanning. Even een balletje trappen op de afdeling, tafeltennissen of biljarten, niks is hier te gek.”

MDH familie

Tot slot vertelt Lennart nog graag waarom je bij MDH Uitgeverij zou moeten solliciteren: “Als je niet vies bent van hard werken, kom dan alsjeblieft hierheen. Daar word je absoluut voor beloond. Je wordt hier met open armen ontvangen en echt opgenomen in de MDH familie, dat heb ik zelf ook meegemaakt. Er hangt hier een prettige werksfeer, er wordt hier echt naar je ideeën geluisterd en je krijg hier de kans om door te groeien. MDH maakt ontzettend mooie dingen en het is hier hartstikke gezellig. Dus kom gewoon hiernaartoe!”

Wil jij net als Lennart ook deel uitmaken van de MDH familie?
Bekijk dan snel onze vacatures en wie weet word jij ons nieuwe lid!

Terug naar overzicht