fbpx
MDH Uitgeverij

MDH brengt initiatief TheaterDichtbij nog dichterbij

TheaterDichtbij. Altijd, in heel Limburg. Vijf gastvrije theaters uit deze provincie gaan met elkaar samenwerken om een zeer gevarieerd aanbod te kunnen bieden. En MDH Uitgeverij gaat hierbij helpen. Het nieuwe initiatief wordt breed uitgemeten in een gezamenlijke krant, die tweemaal uitkomt: in het najaar van 2019 en voorjaar van 2020.

Compleet aanbod

‘Verrassen. Ontroeren. Inspireren. Vervoeren. Tranen laten lachen. De tijd doen vergeten. Beleving is nooit ver weg. Je bent er even helemaal uit.’ Dat gunt TheaterDichtbij iedereen. Het grote doel is om een verrassender, rijker en gevarieerder aanbod aan voorstellingen te bieden.

Deze vijf gastvrije theaters uit Limburg gaan samenwerken:

  • De Maaspoort Theater & Events in Venlo
  • Schouwburg Venray
  • TheaterHotel De Oranjerie in Roermond
  • DOK6 Theater in Panningen
  • Munttheater in Weert

In één oogopslag

Op de site www.theaterdichtbij.nl is vanaf 23 september in één oogopslag te zien welke voorstelling in de buurt wordt gespeeld. Ideaal voor de inwoners van Limburg, maar natuurlijk ook van aangrenzende gemeenten en provincies. Je kunt via de site vervolgens online tickets bestellen en daarna genieten van de beleving in één van de theaters.

Vliegende start met MDH

Om voor een vliegende start te zorgen, is gekozen voor een samenwerking tussen TheaterDichtbij en MDH Uitgeverij. Middels een fraaie full-color Huis-aan-Huis-krant wordt heel Noord- en Midden-Limburg voorzien van de benodigde informatie. De verspreiding van de kranten gebeurt in een oplage van maar liefst 164.000. Wilt u als adverteerder ook dit grote bereik – of gericht bereik – genereren? Dat kan al per editie, zodat het gebied helemaal aansluit op uw onderneming.

Adverteren in deze speciale uitgave?

Neem snel contact met ons op!

Terug naar overzicht