fbpx
MDH Uitgeverij

MDH gaat fit de zomer in!

De afgelopen weken kwamen de medewerkers van MDH volop in beweging tijdens de MDH fitweken. Gedurende vijf weken stonden er diverse sportieve activiteiten op het programma. Er was voor ieder wat wils. Het resultaat: de medewerkers van MDH gaan fit de zomer in!

Keuze is reuze

Gedurende de fitweken konden de medewerkers kiezen uit diverse sportieve activiteiten, zowel tijdens als na werktijd. Zo werd er o.a. getennist bij LTC de Vijverberg, gezwommen in Nijmegen, een bootcamp-/circuittrainingen gevolgd bij Crossfit Go Personal of werd er gewandeld. Ook stonden er ontspannende activiteiten op het programma, zoals yoga, ocean drum, pilates en tai chi.

Positieve invloed

Het samen bewegen heeft een positief effect op de sfeer op de werkvloer. Niet alleen is het sporten goed voor de gezondheid van de medewerkers, maar door het juist met je collega’s te doen versterkt het ook de band met elkaar. Je bent met je collega’s in een andere omgeving en dat is goed voor de teamgeest.

Vitaliteit

Ook op andere vlakken is MDH bewust bezig met de gezondheid en vitaliteit van de medewerkers. Zo zijn er enige tijd geleden al bureaufietsen geplaatst. Niks stilzitten op de bureaustoel, maar lekker in beweging blijven! En staan er op elke afdeling grote fruitschalen voorzien van heerlijk vers fruit. Zo zorgen we ervoor dat de medewerkers ook de nodige vitaminen binnenkrijgen.

We gaan nog even door!

De fitweken mogen dan nu zijn afgelopen, we gaan nog steeds door met sporten. MDH geeft de medewerkers namelijk de mogelijkheid om tweemaal per week gratis te sporten onder begeleiding van een personal trainer.

Wil jij ook bij MDH Uitgeverij werken? We zoeken enthousiaste verkopers, studenten of schoolverlaters die graag de commerciële kant op willen. Voor vragen en meer informatie neem contact op met
Sigrid Steverink via 0314 – 375 882 of vacature@mdh-uitgeverij.nl

Terug naar overzicht