fbpx
MDH Uitgeverij

MDH On Screen is live!

Als moederbedrijf van On Screen is MDH Uitgeverij trots om te kunnen aankondigen dat de outdoor LED reclamemast langs de A18 live is! De eerste commercials zijn zelfs al te bewonderen op de beide schermen. Maar achter de schermen is er ook niet stilgezeten, want ook de website van MDH On Screen is vanaf vandaag live!

Outdoor LED reclamemast

De outdoor LED reclamemast van MDH On Screen staat op een zeer unieke zichtlocatie, namelijk langst de A18 nabij het bedrijvenpark in Wehl. De reclamemast is voorzien van twee hypermoderne en duurzame LED schermen, waardoor de reclameboodschap bij elk weertype haarscherp, kleurrijk en zeer opvallend zichtbaar is vanuit beide rijrichtingen. Maandelijks passeren maar liefst 1.800.000 passanten de ”Poort van de Achterhoek”.

Website MDH On Screen

De website van MDH On Screen is voorzien van een uniek boekingssysteem. Hierdoor kunnen adverteerders zelf bepalen op welk tijdstip van de dag (bijvoorbeeld ochtendspits) en op welke dagen ze zichtbaar willen zijn (doordeweeks of juist in het weekend). Het is zelfs mogelijk om de commercial te veranderen bij verandering van het weertype.

Daarnaast vind je op de website van On Screen meer informatie over de mogelijkheden om te adverteren op de indoor TV circuits bij de partners van On Screen en informatie over de mogelijkheden om te adverteren op de outdoor LED schermen.

Bekijk hier de website van MDH On Screen

Terug naar overzicht