fbpx
MDH Uitgeverij

MDH start de zomer fit en vitaal! 

Iedere dag opnieuw besteden we bij MDH aandacht aan de fysieke en mentale gezondheid van onze medewerkers, door te zorgen voor een boel gezelligheid en genoeg ruimte voor sport en spel. Want, wij weten als geen ander dat (hele) goede resultaten alleen kunnen worden behaald door vitale werknemers. Met onze jaarlijkse fitweken doen we er daarom nog een stapje bovenop… 

Fit, fitter, fitst! 

Crossfitten en boksen onder begeleiding van een personal trainer, darten, poolen, flessenvoetbal, (bureau)fietsen, wandelen met (viervoetige) collega’s, vers fruit, zit-sta bureaus… Bij MDH staat een kantoorbaan allesbehalve gelijk aan stilzitten en ongezond leven. Want hoe anders kunnen onze (verkoop)talenten zulke resultaten boeken? Al die sport- en spelactiviteiten op de werkvloer bevorderen de teamspirit, productiviteit en mentale en fysieke gezondheid van werknemers; en dat is te merken aan hun prestaties! 

Maar, zoals je weet, doen we bij MDH graag (nóg) een stapje extra. Met onze jaarlijkse fitweken brengen we al onze medewerkers daarom nóg meer in beweging! Maar liefst vijf weken lang staan er iedere dag, onder werktijd, allerlei extra sport- en spelactiviteiten op het programma voor onze hardwerkende collega’s…

Voor ieder wat wils 

Er zijn al flink wat zweetdruppeltjes gevallen bij onze collega’s de afgelopen weken. Er werd getennist, gekubd, gecrossfit, gezwommen, gefitnesst en gebokst; onze collega’s gaan dit jaar fitter dan ooit tevoren de zomer in. In de prachtige studio van onze collega Ellen kunnen onze collega’s zelfs, op hun eigen niveau, kennismaken met verschillende yogastijlen! 

Maar een echte sportfanaat hoef je niet te zijn om mee te doen aan de fitweken. Ook voor diegenen die het liever wat rustiger aan doen staat er genoeg op het programma. Zo worden er, onder begeleiding van onze (wél fanatieke) wandelfanaat Frank, relaxte wandelingen in de natuur georganiseerd. Na al dat harde sporten (en een klein beetje werken) is het tijd voor wat ontspanning. En tot rust komen zal je zeker, met de Yoga Nidra (letterlijk Yoga Slaap) en Ocean Drum sessies georganiseerd onze collega Petra. 

Nieuw teamgenootje? 

Wij nodigen jou ook uit. Niet alleen voor een potje tennis of een poolwedstrijdje, maar ook voor een superleuke nieuwe functie. Want we zien je graag in één van onze gedreven (sport)teams. Of je nou een fanatieke sporter bent, of alleen maar gewoon erg gezellig. 

Benieuwd naar wat zo’n baan bij ons jou zal opleveren? Bel onze recruiter Tjelke eens op  0314-375881 of 06-39606563, of stuur een mailtje naar vacature@mdh-uitgeverij.nl.

Terug naar overzicht