fbpx
MDH Uitgeverij

Maak kennis met onze eigen uitgave; de Vrijetijdkrant!

Grote kans dat je hem wel eens op de mat hebt zien liggen; onze Vrijetijdkrant! Jaarlijks bereiken wij namelijk ruim 3.000.000 huishoudens met onze eigen uitgave boordevol met dé leukste evenementen bij jou in de regio. In dit artikel vertellen wij je meer over deze unieke krant en wat deze jou te bieden heeft. 

Vrijetijdkrant

Wil je een leuk dagje weg, maar weet je niet wat je wil doen of waar je heen kan? Zoek niet langer, want in de Vrijetijdkrant staan alle evenementen bij jou in de buurt. Zo weet je altijd of er leuke dingen te doen zijn in jouw regio. Tweemaal per jaar zoekt de Vrijetijdkrant de leukste uitjes en evenementen bij elkaar. En ook leuke verhalen, weetjes en puzzels mogen uiteraard niet ontbreken in dit rijtje.

Een paar cijfers

De Vrijetijdkrant komt in het voor- en najaar uit en bereikt halfjaarlijks maar liefst 1.600.000 huishoudens. Per jaar zijn dat er dus meer dan 3.000.000! De krant wordt per regio huis- aan- huis verspreid, zodat jij precies weet wat er bij jou in de buurt te doen is. Momenteel gaat het om 14 regio’s met in totaal 64 deeledities. Staat jouw regio er ook tussen?

 • Regio Achterhoek
 • Regio Betuwe 
 • Regio Drechtsteden 
 • Regio Flevoland
 • Regio Gooi en Vechtstreek 
 • Regio Ijsseldelta
 • Regio Kop van Noord-Holland
 • Regio Liemers
 • Regio Rijk van Nijmegen 
 • Regio Salland
 • Regio Steden-Driehoek
 • Regio Utrecht
 • Regio Veluwe 
 • Regio Zeeuwse eilanden 
 • Regio Twente
 • Regio Noord- en Midden-Limburg

Voor de lezer

Samenvattend zoekt de Vrijetijdkrant dus de leukste uitjes en evenementen in jouw regio voor je bij elkaar. Maar waar kun je dan precies aan denken? Voor elke omgeving worden halfjaarlijks talloze evenementen uitgelicht; van poprondes tot aan musea en van bierfestivals tot aan sportevenementen. Voor de laatste uitgave van deeleditie Doetinchem, waar het hoofdkantoor van MDH Uitgeverij is gevestigd, werden bijvoorbeeld leuke herfsttips gegeven. Ook LKKR. Doetinchem gaf de lezer tips over leuke activiteiten die dit najaar werden georganiseerd. Wil je iets leuks doen met je (klein)kinderen? Ook aan lokale activiteiten voor de kleintjes wordt in de krant aandacht besteed!  

Maar het blijft het niet bij evenementen, uitjes en een evenementenagenda; in de Vrijetijdkrant zijn ook weetjes, verhalen en een complete puzzelpagina te vinden. En niet te vergeten, de mooiste prijzen worden weggegeven in de krant! Wat dacht je bijvoorbeeld van een overnachting voor twee personen bij Bosrijk Ruighenrode Lochem? Wil je een paar kranten inkijken? Klik hier: 

https://www.vrijetijdkrant.nl/evenementen/edities/?regio=.

Voor de lokale ondernemer

Ook voor de lokale ondernemer heeft de Vrijetijdkrant een goed aanbod. Wij maken het mogelijk om de lokale omgeving van jouw bedrijf bereiken en je evenement kosteloos te promoten onder miljoenen lezers en duizenden websitebezoekers. Hoe vraag je?

Advertentie in krant of online

Al vanaf een klein bedrag kun je jouw onderneming onder de aandacht van een massapubliek brengen, door te adverteren in onze full colour Vrijetijdkrant. Tevens is het mogelijk te adverteren op onze website Vrijetijdkrant.nl, die goed is voor duizenden websitebezoekers per maand. Dit kan door middel van een banner op onze homepagina, maar ook door gericht te adverteren in één specifieke regio. 

Kosteloos je evenement uitlichten

Door de werving van adverteerders maakt MDH Uitgeverij het mogelijk om jouw evenement geheel kosteloos uit te lichten in de Vrijetijdkrant of op www.vrijetijdkrant.nl. Jouw event wordt dan vindbaar op onze website en we kunnen zelfs een redactioneel stuk plaatsen in een van onze kranten. Wil je jouw evenement direct aanmelden? Dat kan via onderstaande link: https://www.vrijetijdkrant.nl/evenement-aanmelden/.

Vragen?

Heb je vragen over de Vrijetijdkrant, adverteren of het promoten van je evenement? We zijn te bereiken op het nummer 0314 – 36 11 30 of op het e-mailadres info@mdh-uitgeverij.nl

Terug naar overzicht