fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij bestaat 25 jaar!

Wat een fantastische mijlpaal, MDH Uitgeverij bestaat 25 jaar! Een mooi moment om achterom te kijken, maar ook zeker om vooruit te kijken. Graag nemen wij je mee in 25 jaar MDH Uitgeverij.

Hoe het begon

MDH Uitgeverij werd 25 jaar geleden opgericht door Paul Milder en zijn compagnon Jeroen Jansen. Een spannende sprong in het diepe. Samen bouwen ze een klantenbestand op en halen ze hun eerste opdrachten binnen. Na een aantal jaren samenwerken scheiden hun wegen en gaat Paul solo verder. Met een duidelijke visie…

MDH Uitgeverij bouwt aan een eigen identiteit en krijgt een eigen karakter. Herkenbaar aan het blauwe logo en de informele sfeer. Iedereen werkt hard en de ene na de andere krant rolt van de pers. In de loop der jaren breidt het klantenbestand zich steeds verder uit en komen er ook nieuwe medewerkers bij. MDH Uitgeverij groeit uit haar jasje en verhuist naar een prachtig nieuw pand aan de Informaticaweg in Doetinchem.

Nieuwe huisstijl en website

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum presenteert MDH Uitgeverij een nieuwe huisstijl en website. Er is gekozen voor een kleurrijke huisstijl die het karakter van het bedrijf perfect weergeeft. Paul Milder zei hierover: ”Het kleurrijke logo, met de daarbij passende huisstijl, staat voor onze veelzijdigheid en ons palet aan diensten. Met een beetje fantasie is naast een krantenstapel, waar het voor ons allemaal mee begon, ook het pand van MDH Uitgeverij te herkennen in het beeldmerk.”

Nieuwe locatie in Nijmegen

MDH Uitgeverij blijft groeien en er wordt een nieuw verkoopkantoor geopend in Nijmegen. Deze vestiging in Nijmegen is een nieuwe mijlpaal in het 25-jarig bestaan van MDH. De vestiging in Nijmegen is een zelfstandig opererend kantoor, dat helpt bij de commerciële invulling van alle uitgaven en uitingen van MDH Uitgeverij.

Toekomst

MDH Uitgeverij heeft veel bereikt in de afgelopen 25 jaar en daar zijn we ontzettend trots op. Maar er zijn ook nog ontzettend veel plannen.

Kortom, MDH Uitgeverij is nog lang niet klaar. Op naar de volgende 25 jaar!

Terug naar overzicht