fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij breidt krantenportefeuille fors uit met nieuwe omroepkranten

Al vanaf de beginjaren richt MDH zich op het uitgeven van kranten. We mogen een groot aantal krantentitels tot onze portefeuille rekenen. Van voetbalkranten tot theaterkranten en van Vrijetijdkranten tot Oranjekranten. Het aantal omroepkranten groeit met maar liefst 17 nieuwe titels.

Boost aan bereik omroepkranten

In samenwerking met diverse omroepen hebben wij al vele mooie omroepkranten mogen uitgeven. Met de komst van 17 nieuwe omroepen groeit ons portfolio omroepkranten van 17 naar 34 en van 434.000 exemplaren naar maar liefst 906.000 exemplaren! Hiermee geven we een enorme boost aan het bereik van onze omroepkranten die veelal 2x per jaar huis-aan-huis worden verspreid door heel Nederland. Van Zutphen tot Schouwen-Duiveland en van Sudwest Fryslan tot Vaals (Limburg).

Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!
Bekijk hier onze projectenkaart voor het complete overzicht >>>

Eigen omroepkrant uitgeven?

Wil je ook een eigen omroepkrant uitgeven? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Met onze ruim 25 jaar ervaring weten we inmiddels dat het uitgeven van een krant wonderen kan doen. In het geval van een omroep kan een eigen omroepkrant de binding met de kijkers en/of luisteraars vergroten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Terug naar overzicht