fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij en Openluchttheater Caprera Bloemendaal verlengen samenwerking!

MDH Uitgeverij en Openluchttheater Caprera hebben hun samenwerking verlengd. Nadat MDH al een aantal theaterkranten voor Caprera mocht realiseren, komen hier nog eens extra edities bij. Zo zal de theaterkrant ook in het voorjaar van 2023 en 2024 op de mat vallen.

Eenmaal per jaar

De theaterkrant van Caprera wordt eenmaal per jaar uitgegeven en huis-aan-huis verspreid in de gemeenten Bloemendaal, Zandvoort en Heemstede. De totale oplage bedraagt 17.000 exemplaren!

De uitgave van 2023 zal grotendeels in het teken staan van het 75 jarig jubileum van Caprera. In dit speciale nummer blikken we terug op 75 jaar openluchttheater in Bloemendaal.

Impuls aan kaartverkoop

De theaterkrant van Caprera wordt eenmaal per jaar voor de start van het seizoen uitgegeven. De krant is informatief, speels en staat vol leuke quotes en interviews. Het theater krijgt dan ook vele leuke reacties op de krant en merken ook de effecten ervan. Het theater ziet dat niet alleen de bezoekers de theaterkrant graag mee naar huis nemen, zij zien ook dat de krant een impuls geeft aan de kaartverkoop.

Meer dan een openluchttheater

Tussen de duinen en het bos van Bloemendaal ligt het sfeervolle openluchttheater Caprera. Hier kun je elke zomer genieten van cabaret, popmuziek, klassiek, opera, film en kindervoorstellingen.

Van begin mei tot eind september kun je bij ons terecht voor onvergetelijke voorstellingen in de Bloemendaalse natuur.

Terug naar overzicht