fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij en Schouwburg Lochem verlengen samenwerking

MDH Uitgeverij en Schouwburg Lochem hebben hun samenwerking verlengd. Nadat MDH al een aantal theaterkranten voor de schouwburg mocht realiseren, komen hier nog eens extra edities bij. Zo zal de theaterkrant ook in het voor- en najaar van 2021 en in het voorjaar van 2022 op de mat vallen.

Tweemaal per jaar

De theaterkrant van Schouwburg Lochem wordt tweemaal per jaar uitgegeven en huis-aan-huis verspreid in de gemeente Lochem en in de plaatsen Vorden, Ruurlo en Borculo. De totale oplage bedraagt 46.000 exemplaren!

”Zeer prettige samenwerking”

Sheila van Dongeren, van Schouwburg Lochem, is positief over de samenwerking met MDH Uitgeverij. ‘Sheila: ”Wij ervaren de samenwerking als zeer fijn, prettig en verloopt vlekkeloos. MDH is creatief en alle punten die wij aandragen worden actief opgepakt.”

Impuls aan kaartverkoop

De theaterkrant van Schouwburg Lochem wordt uitgegeven naast de brochure die eenmaal per jaar uitkomt. De krant is informatief, speels en staat vol leuke quotes en interviews. De schouwburg krijgt dan ook vele leuke reacties op de krant en merken ook de effecten ervan. ”Niet alleen zien wij dat onze bezoekers de theaterkrant graag mee naar huis nemen, wij merken ook dat de krant een impuls geeft aan de kaartverkoop”, aldus Sheila.

Meer dan een theater

Schouwburg Lochem is een theater met een middelgrote theaterzaal en een Stads Lounge voor professionele- en amateurvoorstellingen, concerten, bands, jazzmiddagen en lezingen. Voor een leuke en gezellig avond uit moet je dus bij Schouwburg Lochem zijn.

Bekijk hier de recente theaterkrant van Schouwburg Lochem.

Terug naar overzicht