fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij en theater het Barghse Huus starten samenwerking

MDH Uitgeverij sluit met trots een nieuwe samenwerking met theater het Barghse Huus. Als mediapartner geeft MDH verschillende theaterkranten uit door het hele land. Voor theater het Barghse Huus worden in de gemeente Montferland ruim 15.000 exemplaren per jaar huis-aan-huis verspreid.

Theaterkrant in Montferland en omstreken

Theater het Barghse Huus is onderdeel van cultuur- en welzijnsorganisatie Welcom. Daar zetten veel vrijwilligers zich in voor een breed aanbod in filmvoorstellingen, tentoonstellingen, theater en meer voor de inwoners van Montferland en omstreken. De komende drie jaar zullen de theaterkranten in het najaar van 2021, 2022 en in het najaar van 2023 op de mat vallen.

Jubileumkrant: 25 jaar theater Barghse Huus

Daarbij staat de editie in het najaar van 2023 in het teken van het 25-jarig jubileum. Theater het Barghse Huus viert dit moment met een speciale jubileumkrant.  

In de theaterkranten vind je o.a. meer achtergrondinformatie over het theater en lees je over de mogelijkheden binnen het Barghse Huus. Benieuwd? Je leest er alles over in de recente uitgave van de programmakrant.

Grote naam in de regio

Remco Peters, coördinator theater en film bij Welcom, vertelt enthousiast over de nieuwe samenwerking met MDH Uitgeverij.

‘’In eerste instantie zochten we naar mogelijkheden voor een theaterkrant, daarbij is het mooi om dit lokaal te houden. MDH is natuurlijk wel een grote naam in de regio en heeft lokaal veel kennis van de regio. Daarnaast is de Vrijetijdkrant een bekende krant met leuke evenementen. Door mond-tot-mondreclame willen wij meer bekendheid geven aan wat het theater te bieden heeft. Graag willen we het theater met de krant opnieuw onder de aandacht brengen en de mogelijkheden laten zien.’’ Remco voegt daaraan toe dat de nieuwe samenwerking daarom een logische keuze is.

Terug naar overzicht