fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij fleurt op dankzij kunstenares Slavica Sekuloski

Bij MDH Uitgeverij zie je niet alleen maar kale witte muren, maar hangen er juist prachtige kunstwerken aan de muur. Dankzij de kleurrijke schilderijen van Slavica Sekuloski wordt ons kantoor in Doetinchem en Nijmegen niet alleen een stuk mooier en aantrekkelijker, het zorgt ook voor productievere en gelukkigere werknemers. Wij laten maar al te graag de prachtiger werken van Slavica aan je zien.

Kunst bij MDH Uitgeverij

In zowel het kantoor in Doetinchem als in Nijmegen hangen diverse acrylschilderijen van Slavica aan de muur. Geschilderd in diepe, warme kleuren die vooral plezier moeten uitstralen. In de eigen beachbar van MDH in Doetinchem – Mango’s – heeft Slavica zelfs een complete muurschildering gemaakt, geheel in Cubaanse sferen. En ook het kantoor in Nijmegen is sinds kort voorzien van een indrukwekkende muurschildering, geïnspireerd op het zonnige zuiden.

Tekst loopt door onder de foto’s

Muurschildering in MDH’s eigen beachbar Mango’s
Muurschildering in kantoor in Nijmegen
Kunstwerken van Slavica in kantoor in Doetinchem

Kunst op kantoor absolute must

Kunst maakt een omgeving niet alleen mooier, het heeft ook een positieve invloed op mensen. Slavica is dan ook van mening dat er op veel meer kantoren kunst aanwezig moet zijn. ”Kunst doet iets met je. Door naar een schilderij te kijken creëer je een rustmoment voor jezelf, waardoor je gaat ontspannen. Je hartslag daalt en je ervaart minder stress”, aldus Slavica. De kleuren die Slavica heeft gebruikt in de schilderijen voor MDH Uitgeverij wekken de fantasie en creativiteit op waardoor de medewerkers weer met hernieuwde energie en inspiratie aan het werk gaan.

Over Slavica Sekuloski

Slavica Sekuloski is geboren in Belgrado, maar woont en werkt sinds 1979 in Nederland. Ze is opgeleid aan de kunstacademie ArtEZ en schildert al meer dan 40 jaar. Slavica beheert een breed scala aan kunstuitingen: olieverf- en acrylschilderijen, maar ook etsen in aquatint en bronzen beelden. In 2009 deed ze mee aan het programma ‘Sterren op het doek’, waar ze Ron Brandsteder schilderde.

Kijk voor meer prachtige werken van haar hand op www.sekuloski.nl of breng een bezoek aan haar galerie in Doesburg.

Terug naar overzicht