fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij geeft stevige upgrade aan sponsorschap Heracles

Het gaat erg goed met MDH Uitgeverij en daar zijn we heel blij mee. Onlangs heeft directeur-eigenaar Paul Milder het bestaande driejarige sponsorschap bij Heracles Almelo flink opgewaardeerd. MDH Uitgeverij is niet langer Subsponsor, maar Cosponsor.

Op Studio Sport

Sinds 2013 is MDH Uitgeverij al lid van de Business Club van Heracles, waarvoor we al een driejarige verbintenis hadden afgesloten. Het is erg leuk om de boarding van MDH Uitgeverij op bijvoorbeeld Studio Sport terug te zien. Maar nog veel mooier is de samenwerking die tussen ons en Heracles is ontstaan.

Jaren vooruit

“We geloven in duurzame samenwerkingen en op deze manier kun je echt iets voor elkaar betekenen”, geeft Milder aan. MDH Uitgeverij wil graag meegroeien met Heracles Almelo. “Vandaar ook deze upgrade. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier nog jaren met elkaar vooruit kunnen.”

Mooi pakket

Bij Heracles Almelo verzorgen wij de commercials op het interne tv-circuit, de radiocommercials die door het stadion galmen tijdens wedstrijden en de verkoop van banners op de officiële website.

Terug naar overzicht