fbpx
MDH Uitgeverij

MDH-Uitgeverij heeft #lakaan

Ook MDH-Uitgeverij heeft #lakaan en doet mee aan de Heel Holland Lakt Challenge. Wij waren erg ontroerd door de actie van Tijn, voor Serious Request 2016, dus wilden wij graag een steentje bijdragen.

Waar gaat de actie precies over?

Ondanks dat Tijn ongeneeslijk ziek is en zijn levensverwachting minder dan een jaar is, zet hij zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen en aandacht te vragen voor zijn ziekte (DIPG) hersenstamkanker. Hij wil mensen uitdagen om hun nagels te lakken (en gelakt te laten tot kerst) en 1 euro of 10 euro te doneren.

Zo gezegd zo gedaan…

Vrijdagochtend zijn twee collega’s met een flesje nagellak het kantoor rond geweest en zo had iedereen aan het eind van de ochtend mooi gelakte nagels. Iedereen van MDH-Uitgeverij en DrukwerkConcurrent was erg sportief en wilden graag meedoen met de actie, zelfs alle mannen! Ook zijn wij natuurlijk bij onze collega’s van DrukwerkConcurrent langs geweest en ook zij hebben inmiddels mooi gelakte nagels.

Hiermee hebben we al een leuk bedrag opgehaald voor de actie van Tijn. Daarnaast hebben we ook nog een potje klaar staan waar iedereen nog een vrije donatie kan doen. Aan het eind van de dag zullen we dus ook het bedrag wat in het potje zit doneren.

Wij wensen Tijn verder nog heel veel succes met de actie!

Terug naar overzicht