fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij hoofdsponsor Stadsfeest Doetinchem

Het feest barst weer los in de binnenstad van Doetinchem. Na 2 geannuleerde edities vanwege corona, vindt dit jaar het Stadsfeest plaats van donderdag 1 t/m zondag 4 september. En MDH Uitgeverij is trotse hoofdsponsor!

Tijdens het Stadsfeest bruist de binnenstad van Doetinchem. Het is echt een feest voor jong en oud. Inwoners én bezoekers van de Achterhoek weten de stad weer te vinden tijdens de festiviteiten in het eerste weekend van september.

Prachtig feest in eigen thuisstad

Dit jaar is MDH hoofdsponsor van Stadsfeest Doetinchem. En wat zijn we daar trots op, zo’n prachtig feest in onze eigen thuisstad! Als écht Doetinchems bedrijf voelt MDH zich verbonden met Doetinchem en de regio en het Stadsfeest is daar een belangrijk onderdeel van. En daarnaast houden wij ook wel van een feestje 😉

Programmakrant

Naast de financiële ondersteuning verzorgt MDH ook de uitgave van de officiële programmakrant van Stadsfeest Doetinchem. 18.000 exemplaren worden huis-aan-huis verspreid in Doetinchem. Daarnaast worden er ook exemplaren op drukbezochte plekken als meeneemexemplaar verspreid.

Naast de programmakrant is MDH ook verantwoordelijk voor de exploitatie van drie LED Walls in de binnenstad. Ondernemers uit Doetinchem en omstreken kunnen hierop adverteren en zo tijdens het Stadsfeest bij een breed publiek onder de aandacht komen.

Benieuwd naar de exposure mogelijkheden? Neem contact op met onze verkoopafdeling via 0314 – 36 11 30 of mail naar info@mdh-uitgeverij.nl o.v.v. Stadsfeest Doetinchem.

Terug naar overzicht