fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij in oranjesferen met Oranjekranten

Ook dit jaar kunnen we helaas geen Koningsdag vieren zoals we gewend zijn. Maar dat weerhield MDH Uitgeverij er niet van om toch een aantal mooie Oranjekranten uit te geven. Want ook al zijn er geen (grote) evenementen, er worden toch vele leuke en coronaproof activiteiten georganiseerd. En daarover lees je meer in de Oranjekranten van MDH!

222.600 Oranjekranten

In samenwerking met diverse gemeenten en Oranjeverenigingen geeft MDH Uitgeverij verspreid over heel Nederland Oranjekranten uit. Maar liefst 222.600 exemplaren verspreid over 8 gemeenten zullen voorafgaand Koningsdag huis-aan-huis verspreid worden.

In deze Oranjekranten is meer te lezen over de coronaproof activiteiten die georganiseerd worden en lees je de mooiste verhalen over de geschiedenis van Koningsdag en de monarchie. Tevens wordt er in de Oranjekranten ook aandacht geschonken aan de Nationale Dodenherdenking en Bevrijdingsdag op 4 en 5 mei.

Verspreid over heel Nederland

Waarbij Koning Willem-Alexander met zijn gezin afreist naar Eindhoven voor een coronaproof Koningsdag, is MDH Uitgeverij ‘aanwezig’ in maar liefst 8 gemeenten tegelijk. Van Doetinchem tot Leiden en van Heerlen tot Beverwijk.

Wij hebben de Oranjekranten uitgegeven in de gemeenten:

  • Alphen aan den Rijn – 38.000 exemplaren
  • Beverwijk – 19.000 exemplaren
  • Doetinchem – 23.000 exemplaren
  • Dordrecht – 42.000 exemplaren
  • Ermelo – 9.600 exemplaren
  • Heerlen – 34.000 exemplaren
  • Leiden – 38.000 exemplaren
  • Voorburg – 19.000 exemplaren

Ook een Oranjekrant uitgeven?

We hopen dat we volgend jaar weer ‘ouderwets’ Koningsdag kunnen vieren. En dat we volgend jaar de inwoners van nog meer gemeenten kunnen informeren over Koningsdag én Bevrijdingsdag. Wil jij als Oranjevereniging ook een Oranjekrant uitgeven? Laat het ons weten!

Leve de Koning!

Ps. Wil jij volgend jaar ook meewerken aan onze Oranjekranten? Wij zijn nog volop op zoek naar collega’s in zowel junior als in senior functies. Bekijk hier onze vacatures >>>

Terug naar overzicht