fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij langer hoofdsponsor Stadsfeest Doetinchem

MDH Uitgeverij blijft ook de komende drie jaren één van de hoofdsponsoren van Stadsfeest Doetinchem. Op 9 augustus werd het nieuwe contract, dat loopt tot en met het Stadsfeest van 2020, ondertekend door Robin van Leeuwen (sponsorcommissie Stadsfeest Doetinchem) en Paul Milder (eigenaar MDH Uitgeverij).

Prachtig feest in onze thuisstad

Beide partijen zijn erg te spreken over de contractverlenging. Als écht Doetinchems bedrijf voelt MDH Uitgeverij zich zeer verbonden met Doetinchem en de regio. “Stadsfeest Doetinchem speelt een belangrijke rol in de regio en wij willen dit geweldige spektakel natuurlijk graag financieel ondersteunen. Daarbij komt dat we het ook gewoon leuk vinden”, geeft Milder aan. “We dragen initiatieven in onze thuisstad Doetinchem en omgeving een warm hart toe.”

Stadsfeest Doetinchem blij met steun

Van Leeuwen reageert namens het Stadsfeest: “De organisatie van het Stadsfeest Doetinchem is ontzettend blij met de hernieuwde samenwerking en dankt MDH alsmede de vele andere ondernemers voor de steun en het vertrouwen in dit jaarlijks hoogtepunt dat vele duizenden bezoekers van alle leeftijden weet te mobiliseren.”

Programmakrant Stadsfeest én aanbieding

MDH Uitgeverij geeft ieder jaar de officiële programmakrant van Stadsfeest Doetinchem uit, die Huis-aan-Huis wordt verspreid op 22.500 adressen. Verder worden er 1.000 stuks op drukbezochte plekken in de Gemeente Doetinchem als meeneemexemplaar verspreid. Vanaf dit jaar kunt u via MDH Uitgeverij ook adverteren op de 3 grote LED Walls op het Simonsplein. Daarvoor hebben we een héél scherpe aanbieding gemaakt…

Interesse? Mail naar marcom@mdh-uitgeverij.nl met als onderwerp Commercial LED Walls Stadsfeest!

Terug naar overzicht