fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij langer verbonden aan N.E.C.

MDH Uitgeverij heeft de huidige samenwerking met N.E.C. Nijmegen met tenminste drie seizoenen verlengd. MDH is al sinds de zomer van 2011 verbonden aan N.E.C. en zal door middel van de verlengde overeenkomst minimaal tot 2025 aan de Nijmeegse club verbonden blijven.

Mediapartner

Het hoofdkantoor van MDH is gevestigd in Doetinchem, maar sinds 2019 is er ook een vestiging in Nijmegen. Als mediapartner verzorgt MDH de uitgave van de N.E.C. Courant. 115.000 exemplaren worden tweemaal per jaar huis-aan-huis verspreid in en rondom Nijmegen. Tevens is MDH verantwoordelijk voor het beheren van het interne TV-circuit.

Betrouwbare partner

Robin Faber, commercieel manager bij N.E.C, is blij met de verlengde overeenkomst: “We zijn blij MDH Uitgeverij langer aan ons te binden. Als betrouwbare partner zijn ze al jaren verantwoordelijk voor het uitgeven van onze N.E.C. Courant en het beheren van ons interne TV-circuit. Deze werkzaamheden gaan altijd gepaard met kwaliteit en flexibiliteit, waardoor we uitkijken naar de voorzetting van onze samenwerking.”

“N.E.C. heeft de afgelopen jaren op meerdere fronten een mooie groei doorgemaakt. Dit geldt tevens voor onze eigen vestiging in Nijmegen. We zijn dan ook blij onze prettige en jarenlange samenwerking een vervolg te geven en ons contract hebben kunnen verlengen”, aldus Paul Milder, eigenaar van MDH Uitgeverij.

Terug naar overzicht