fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij officieel mediapartner Open Bedrijvendag Doetinchem

Heugelijk nieuws! MDH Uitgeverij is door de organisatie van Open Bedrijvendag Doetinchem geselecteerd als een van de officiële mediapartners voor dit unieke evenement, dat plaatsvindt 23 en 24 september aanstaande in Doetinchem en Gaanderen.

Presentatiekrant

Ten behoeve van de Open Bedrijvendag Doetinchem gaat MDH een presentatiekrant vervaardigen. Deze presentatiekrant wordt, in een oplage van circa 25.000 exemplaren, in week 36 (3-9 september) huis-aan-huis verspreid in de gemeente Doetinchem. De speciale editie voor Open Bedrijvendag Doetinchem bevat onder andere interviews, handige tips voor bezoekers, een plattegrond en extra ruimte voor exposure van deelnemende organisaties. Bedrijven die zich presenteren in de krant krijgen tevens media-exposure op de digitale reclamemast langs de A18.

Neem jij als organisatie deel aan de Open Bedrijvendag Doetinchem en heb je interesse om middels deze krant je bedrijf op bijzondere wijze in de kijker te zetten?
Neem dan contact met ons op via 0314 – 36 11 30 of info@mdhuitgeverij.nl.

MDH Uitgeverij officieel mediapartner Open Bedrijvendag Doetinchem
Jan Garretsen, voorzitter projectteam Open Bedrijvendag Doetinchem en Paul Milder, directeur MDH Uitgeverij ondertekenen de overeenkomst.

Open Bedrijvendag Doetinchem

Tijdens de Open Bedrijvendag Doetinchem – op 23 en 24 september – kun je kennis maken met de bedrijven en je laten inspireren en verrassen door wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt. Als bezoeker krijg jij de mooie kans om te ontdekken hoe producten gemaakt worden en hoe bedrijven te werk gaan.

De deelnemende bedrijven in de gemeente Doetinchem geven je een uniek kijkje in hun keuken. Elk bedrijf bepaalt zijn eigen programma om jou te verrassen en te laten ontdekken wat ze doen of maken. Dat doen ze door middel van leuke rondleidingen, machines in werking, uitleg van medewerkers over de dienstverlening en productieprocessen, inspirerende interactieve workshops en nog veel meer. Kortom, je kunt rekenen op een boeiend en verrassend kijkje achter de schermen bij elke deelnemende onderneming. En uiteraard kun je alles vragen wat jij wilt weten!

Terug naar overzicht